Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladıysan anladım de anlamadıysan bi tur daha detaylı anlatıcam

ama niyet bölümü opsiyonel..onu söyliiim baştan🙂

kıbleye döncen üç kere başının üç kere de cinsel bölge üzerinde döndürücen..valla sen bilirsin güzelim..işin raconu bu..

ayyy deliiiiiiiiiiiiiiii , kopardın beni kız burada , herkes bana baktı bu manyak neye gülüyor diyeeeeee

iyimis canim, doktora gitmis, bebeyin kalb atislarini dinlemi$, hersey yolunda

ne zaman öğrendin ben dünden beri kocaman kocaman yazıyorum mrs.m nerdesin diye hiç girmedi foruma , çatladım meraktannn

bende ya bak ne kadar sekerler tombul tombul tam benim yanaklar dimi
gülyüzlümmm

canlarım size yeni öğrendiğim şeylerden bahsetmek istiyorum....
Gebe kalamayan kadınlar bir tutam toz tarçın ve yarım tatlı kaşığı kestane balını gün boyunca bir sakızla çiğnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır.
Amerika evli bir çiftin 14 yıldır çocuğu olmamış ve ümitlerini de kaybetmişlerdir.Bu uygulamalar kendilerine anlatılmış ve yukarıda belirtilen kürün uygulamasına başlandıktan birkaç ay sonra ikiz çocuklarının olacağı tespit edilmiştir

Biliyor musun ben de seninle ilgili aynı şeyleri düşünüyorum,İnş gerçek olur. sefiyom kıs ben seni🙂

🙂 kiz millette kocami öldürmeye calistigimi sancak allah korusun sakanin kurbani olduk biz yoksa hic kimse yapmasin
Yok canım sen bayılttı adamı, öldürme fikri zaman zaman benim aklımdan geçiyo🙂)))Hem ne olur anlatsan insanlık mı öldü be

hesapladim cnm 21 23 25 döllenme günüm ve bugünde bolca sivi akintim geliyor gercektende hesaplamalarima göre oldu ondan cnm

Canim benim bu arada beni dualarinda unutmadigin icin Allahim razi olsun senden.Bende bebek isteyen herkese duaciyim hep.Bende seniInsallah bu günlerde tutunur senin bebis o zaman canim.Vaktini iyi degerlendir😀

cozy iyimisin bacim ne anlatiyim ay iyki komik bi olayi basimdan gecen bi olayi anlattim hem o bilinirek kasitli öldürmek icin yapilmamis bisey bee sakasi bile kötü sinirlendirmeyin beni haaanlatcagim biseyde yok insanligi öldürme sen ben öldürmedim ve anlatcak biseyim yok cnm sakanin kurbani kocam iyi ben iyi hamd olsun kötü bisey yok 🙂sizde uslu uslu oturun bisey yapmayin kocislerinize