Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evt canım yanma idrar yollarındaydı reglime 10 gün kala falandı dr bulantı için ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum leblebiyi denicem sağol bakalım yarın görecekmiyim bebişimi ya ilk gittiğimde kese görünmedi

canım senınde az kalmıs adet zamanına belırtı falan yokmu ya dıger aydan farklı olarak

cnm ya inan geçen ay üzüntüden dibe vurdum bu ay heveslenmek istemiyorum ama bişiyler var göğüslerim 1 haftadır şiş ateşim 36.7 den düşmüşü artış oldu sık idrar iştah halsizlik uyku bacaklarımda ağrı batma arada falan oluyo ama kendi kendime de hamile değilsin sus diyorum

doktor bulantı için ılaç verdıyse kullanabılırsın zararı olmaz bebk dahaküçük oldugu için kese görünmemıstır yarın görünecek ınsallah merak etme

ates düşmesse adetıne yakın hamılesındır canım sık ıdrar da belırtıler arasında gögüsler çok önemlı bıde bakalım az kaldı görücez bırlıkte ınsallah hamıssındır

canlarım ben biraz dışarı çıkıp yüriycem sizi çok seviyorum Allahım hepimize peygamberimiz s.a.v ahlaklı sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine inş amin