Bilgemelek Aktif Üye Üye 21 Nisan 2010 #50.423 ya bu ovülasyon testini bu akşamda yapacam ama çok usadım ben içsem ne olur kii
S selzeh Hamiş Melek 21 Nisan 2010 #50.424 DESEN' Alıntı: ya bu ovülasyon testini bu akşamda yapacam ama çok usadım ben içsem ne olur kii Genişletmek için tıkla ... usanmak yok devam canım önemlı onlar dayan sabır hadi
DESEN' Alıntı: ya bu ovülasyon testini bu akşamda yapacam ama çok usadım ben içsem ne olur kii Genişletmek için tıkla ... usanmak yok devam canım önemlı onlar dayan sabır hadi
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #50.426 selzeh' Alıntı: usanmak yok devam canım önemlı onlar dayan sabır hadi Genişletmek için tıkla ... bencede sabir edecen cnm bu yola devam yari yolda birakmiycaksin
selzeh' Alıntı: usanmak yok devam canım önemlı onlar dayan sabır hadi Genişletmek için tıkla ... bencede sabir edecen cnm bu yola devam yari yolda birakmiycaksin
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #50.427 tatlı cadım' Alıntı: Kızlar cıkıyorum ben gorusuruz hoscakalın Genişletmek için tıkla ... güle güle cnm bye
tatlı cadım' Alıntı: Kızlar cıkıyorum ben gorusuruz hoscakalın Genişletmek için tıkla ... güle güle cnm bye
*AyşegüL* Hamiş Melek 21 Nisan 2010 #50.428 Kızlar bu preseedi tarif edilen miktarda kullanıcaz ama çok olmazmı daha az kullansak olurmu selzehçim sen nasıl kullanmıştın?
Kızlar bu preseedi tarif edilen miktarda kullanıcaz ama çok olmazmı daha az kullansak olurmu selzehçim sen nasıl kullanmıştın?
AyYuzlu Daimi Üye Üye 21 Nisan 2010 #50.429 selzeh' Alıntı: usanmak yok devam canım önemlı onlar dayan sabır hadi Genişletmek için tıkla ... sen ne kadarcık hamilesin canım
selzeh' Alıntı: usanmak yok devam canım önemlı onlar dayan sabır hadi Genişletmek için tıkla ... sen ne kadarcık hamilesin canım
*AyşegüL* Hamiş Melek 21 Nisan 2010 #50.430 ya birde akşam yine tek çizgi çıktı benim ovulasyon testim ama akıntım olmuştu bu sabahta yine şeffaf akıntım oldu sonra sarımsı bi renkte akıntım olmuş yine ay ne oluyo niye böyle oluyo anlamadımki yaa :küstüm:
ya birde akşam yine tek çizgi çıktı benim ovulasyon testim ama akıntım olmuştu bu sabahta yine şeffaf akıntım oldu sonra sarımsı bi renkte akıntım olmuş yine ay ne oluyo niye böyle oluyo anlamadımki yaa :küstüm: