Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

SELZEH SEN ŞU İŞİ Bİ DAHA DETAYLI ANLATSANA TATLIM , BİZ TAKSİT TAKSİT SORMAYALIM ,ŞİMDİ BEN SU İÇEMEZMİYİM YANİİ?TESTİ VE PRE SEED KULLANIMINI DETAYLI ANLATSANA ,TEKRAR TEKRAR SORMAYALIMM:meri:

canım ben ovulasyon testı yapıyordum ıkı türlü bırı dıgıjaltı bırıde preseedın yanında gelendı ben 10. günü yakaldım çıft çızgıyı öbür testıde yaptım yanı dıgıtalı onda da gülen yüz çıktı hemen o aksam preseedle ılk çalışmamızı yaptık ertesı gün testı tekrar ettım çıft çızgı vardı yıne ama sılıklesmıstı dıgıtalı yıne yaptım o zamanda bos yüz çıktı yanı ovulasyon olmustu ama yınede çalıştık ertesı günde son defa çalıştık oldu bıttı canım yanı 3 gün üst üste çalıştım canımcım baskada çalışmadım oldu o ay kısmetmıs işte

merhaba kızlar,selzehcim nasıl gidiyo hamişlik,buarada mrs m yi merak ediyormuşsunuz,niye ki merak ettim kızlar,doktora mı gidecekti,mrs m ye de çok sevindim dönem arkadaşım benim hamiş olmuş.

canım dijital dediğin nedir canım ovulasyon testinin dijital olanımı canım.....
nerden aldın eczaneden mi......

ya benden parça almışlardı o yüzden yasaktı.parça almadan bi kaç gün önce 1 kere olmuştu.parça alındıktan sonra 15 gün yasaktı.ateşimi ölçüyordum o ay.ateşte değişiklik olunca yasağın bitmesine 1 hafta vardı ama yasağı bir günlüğüne deldim ne olur ne olmaz diye.ve o gün olmuş 🙂