atesın 37 yuksek böyle devam ederse çok ıyı regl ates derecnı bılıyomusun genelde regl olacaksan atesın düşer regl gününe yakın ıyı takıp et yumurtlama zamanın degıl dımı
kız ne üzülüyosun bakim sennnn ne güzle bak ateşin tavan yapmış bu iyi haberrrrrrr sen biraz git dolaş canım havaa al ya sıkıntıda yapma kendine inannıyorum bu ay güzel haberler alıcazzz hep birlikte
canlarım ben biraz dışarı çıkıp yüriycem sizi çok seviyorum Allahım hepimize peygamberimiz s.a.v ahlaklı sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine inş amin
atesın 37 yuksek böyle devam ederse çok ıyı regl ates derecnı bılıyomusun genelde regl olacaksan atesın düşer regl gününe yakın ıyı takıp et yumurtlama zamanın degıl dımı
birmur...........................9-10 temmuz(Haber bekliyoruz) nur85..........................11 temmuz(hayırlısı olur inşallah kızlar hala bekliyorum) duygum_06.................15 temmuz Yaz esintisi.................13-15 temmuz yağmurun annesi........18 temmuz yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Selzeh.....................31 temmuz ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos Fatosss....................8-10 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile..