hoşbulduk canım umarm iyisindir...testi daha yapmamışsın olsuuuuuuun zaten gerek yok sen kesin hamişsin
bacım varya bu arada seni çooooook tebrik ediyorum bütün gün hastanedesin ama test yapmadın....kıssss bu nasıl irade böyle bravo valla canımıniçi
öpüyorum kuşum seni çıkmam lazım
(deminden beri diyorum farkındayım ama napiiim)
hoşbulduk canım umarm iyisindir...testi daha yapmamışsın olsuuuuuuun zaten gerek yok sen kesin hamişsin
bacım varya bu arada seni çooooook tebrik ediyorum bütün gün hastanedesin ama test yapmadın....kıssss bu nasıl irade böyle bravo valla canımıniçi
kızlar yaaa bana birisi bişey desin test yapmıyorum belim cok agrıyor sabah lekelenme oldu ama şimdi tık yok bana ne oluyor hamile olup böyle olan varmı
sağolun arkadaşlarım biliorum uzun zamandan beri okuodum aile gibi o kadar içtensiniz ki okadar mutluyunmki yeni arkadaşlarım olduğuna . Yok öğretmen değilim adliyede katibim. ilk memurluğum. Eşimin yanını yazmıuştım yüksekovayı ama şemdinlide boş kadro varmış. Buraya geldim kısmet