Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

[ı]günaydın milleeeeetttt 🙂
akşam test yaptım , ikinci çizgi silik çıktı , belli belirsizdi
ama yinede 12.gün olduğu için boş geçirmeyelim dedik
preseed kullandım , çok mu içeri sıktım ne olduysa pek bişey anlamadık 🙂 fark anlamında yani,bi dahakin dışarıda biraz süreceğim

ya ben mrs.m yi çok merak ediyorum , çıldırıcam meraktan bu kadar uzun süre gelmemesi hayra alamet değil , inşaallah kötü birşey yoktur.....hiç msn de filan görüşen yok mu bir haber alsak yaaa....
[/ı]

Günaydın daffodil , Günaydın cozy , Günaydın desen , Günaydın gül melek , Günaydın niisam , Günaydın hamişim hepinize günaydıııııııııııııııııııııııııınnn

Kızımın gösterisi yok ama ilk defa 23 nisan a katılıcak yürüyüş yapıcaklar çoook heyecanlı
Daha ilaçları bitmedi bende onun için endişeleniyorum

Her 23 nisan da yağmur yağar derler ama inş bu sefer hava güzel olur

Sonunda açılışı yaptın desen hadi bakalım🙂
Fark olması gerekiyor mu?

ooyyyy bacım hadi hayırlısı kıssssssss ha çatladı ha çatlayacak diyorsun yanioohhh ooohhh ne güzel yaaaa......
evet canım yaaaaaa nerede bu kıssss bende senin gibi düşünüyorum bu işin sonu hiç hayra alamet değil.......

günaydın canım iyiyim nasıl gidiyor hamilelik kaçıncı haftandasın ve kilo aldın mı sen ben 16.haftaya girdim 2 kilo verdim ve hala hiç kilo almadım

ıyı dıyelım ıyı olsun canım hamılelık zor geçıyor bulantılar kusmalar halsızlıkler fena bakalım ne zaman bıtecek bu sıkıntım 14. haftaya gırdım canımcım almıstım vermısım 1 kılo yıne senın nasıl gıdıyor alırsın sende kılo ama artık canım zorla kendını ben öle yapıyorum yoksa kesın bayılıcam açlıktan

canım çalışman ıyı olmus sen teste devam et ınsallah ıkı net çızgıyı yakalacaksın vallahı bende preseedı en derıne sıkmıstım vıcık vıcık olmustu bılmıyorum sen nasıl yaptında anlamadınızkı canım
ben mrs m ıle msde konusyorum ama 3 gündür msnede gırmıyor anlamadım bende ya düşük tehlıkesı falan oldu hastanede ya ınternet yok sorun var gıremıyo yada baska ıhtımal onuda söylemek ıstemıyorum dılım varmıyor Allah korusun

Mrs M öğretmen ya belki oda 23 nisan için falan öğrencilerini çalıştırıyordur ondan girememiştir

Yaaaa aklınıza kötü şeyler getirmeyin
hheeeee bacım bak buda olabilir ooohhh yyaaaa içime biraz olsun su serpildi ama genelde o zaten akşamları evde giriyordu ne yapar eder haberdar ederdi oooffff bak şimdi içim yine karardı
kısssss senin melek bayram çocuğu olacak demek oooyyy canım benim ilk bayramı bide...kanatları olsa kesin uçar..nereliysen meteorolojinin sitesine gir bak bakalım