canım ya bende uyku cok ve mıde bulantısından yemek yıyemıyorum,uyku genelde erkek cocukta olurmus ole dıyolar benım cın takvımınde erkek cıkmıstı senın ne cıktı cın takvımınde
birmur...........................9-10 temmuz(Haber bekliyoruz) nur85..........................11 temmuz(hayırlısı olur inşallah kızlar hala bekliyorum) duygum_06.................15 temmuz Yaz esintisi.................13-15 temmuz yağmurun annesi........18 temmuz yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Selzeh.....................31 temmuz ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos Fatosss....................8-10 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile..
yarın gıdıyorum fıstıgım hayırlısıyla doktora,benım ve sıstemın hesabına gore 7 haftalık hamişim ama bakalım doktor ne dıcek,cok merak edıyorum yarını dort gozle beklıyorummmmmmmmmmmmmm