cozy Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.751 yns_ysmn' Alıntı: slm kızlar dün dra gittik çok şükür kalp atışlarını dinledik dr herşey normal görünüyo dedi Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın en kısa zamanda Genişletmek için tıkla ... ayşegüüll' Alıntı: ayyyy canım benimm çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşşş canım benimmm aminnn bitanem inş bizde yaşarız o güzel duyguları Genişletmek için tıkla ... Yemeğe çıkacaktım ama yazdıklarınızı görünce gireyim dedim, Yns_ysmn çok sevindim inş sorunsuz gider İnş ayşegül inş
yns_ysmn' Alıntı: slm kızlar dün dra gittik çok şükür kalp atışlarını dinledik dr herşey normal görünüyo dedi Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın en kısa zamanda Genişletmek için tıkla ... ayşegüüll' Alıntı: ayyyy canım benimm çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşşş canım benimmm aminnn bitanem inş bizde yaşarız o güzel duyguları Genişletmek için tıkla ... Yemeğe çıkacaktım ama yazdıklarınızı görünce gireyim dedim, Yns_ysmn çok sevindim inş sorunsuz gider İnş ayşegül inş
M meryem214434 Aktif Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.752 hoşgeldin ayşegülüm yns_ysmn' Alıntı: slm kızlar dün dra gittik çok şükür kalp atışlarını dinledik dr herşey normal görünüyo dedi Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın en kısa zamanda Genişletmek için tıkla ... Allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın.çok güzel bişey.
hoşgeldin ayşegülüm yns_ysmn' Alıntı: slm kızlar dün dra gittik çok şükür kalp atışlarını dinledik dr herşey normal görünüyo dedi Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın en kısa zamanda Genişletmek için tıkla ... Allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın.çok güzel bişey.
yns_ysmn Hamiş Melek 22 Nisan 2010 #50.753 ayşegüüll' Alıntı: ayyyy canım benimm çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşşş canım benimmm aminnn bitanem inş bizde yaşarız o güzel duyguları Genişletmek için tıkla ... ayşegüüll' Alıntı: iyiyim güzelim senin güzel haberinle dahada iyi oldumm sen nasılsın bebiş iyiymiş ya çok sevindimmm allahım bir ömür boyu mutlu etsin inşşş Genişletmek için tıkla ... aminnnn cnm Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin sağol cnm ben de dünden beri çok şükür iyiyim tatlım
ayşegüüll' Alıntı: ayyyy canım benimm çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşşş canım benimmm aminnn bitanem inş bizde yaşarız o güzel duyguları Genişletmek için tıkla ... ayşegüüll' Alıntı: iyiyim güzelim senin güzel haberinle dahada iyi oldumm sen nasılsın bebiş iyiymiş ya çok sevindimmm allahım bir ömür boyu mutlu etsin inşşş Genişletmek için tıkla ... aminnnn cnm Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin sağol cnm ben de dünden beri çok şükür iyiyim tatlım
cozy Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.754 izgil85' Alıntı: ooyyy maşallah maşallah Rabbim kucağına aldığın aldığın günleride göstersin canım Genişletmek için tıkla ... İzgil sana İzgüllü deyince kızıyor musun?
izgil85' Alıntı: ooyyy maşallah maşallah Rabbim kucağına aldığın aldığın günleride göstersin canım Genişletmek için tıkla ... İzgil sana İzgüllü deyince kızıyor musun?
yns_ysmn Hamiş Melek 22 Nisan 2010 #50.755 izgil85' Alıntı: ooyyy maşallah maşallah Rabbim kucağına aldığın aldığın günleride göstersin canım Genişletmek için tıkla ... cozy' Alıntı: Yemeğe çıkacaktım ama yazdıklarınızı görünce gireyim dedim, Yns_ysmn çok sevindim inş sorunsuz gider İnş ayşegül inş Genişletmek için tıkla ... meryem214434' Alıntı: hoşgeldin ayşegülüm Allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın.çok güzel bişey. Genişletmek için tıkla ... canlarım benim hepiniz çok sağolun Allahıma hep dua ediyorum sizlerede bu duyguyu tattırsın
izgil85' Alıntı: ooyyy maşallah maşallah Rabbim kucağına aldığın aldığın günleride göstersin canım Genişletmek için tıkla ... cozy' Alıntı: Yemeğe çıkacaktım ama yazdıklarınızı görünce gireyim dedim, Yns_ysmn çok sevindim inş sorunsuz gider İnş ayşegül inş Genişletmek için tıkla ... meryem214434' Alıntı: hoşgeldin ayşegülüm Allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın.çok güzel bişey. Genişletmek için tıkla ... canlarım benim hepiniz çok sağolun Allahıma hep dua ediyorum sizlerede bu duyguyu tattırsın
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.756 cozy' Alıntı: Yemeğe çıkacaktım ama yazdıklarınızı görünce gireyim dedim, Yns_ysmn çok sevindim inş sorunsuz gider İnş ayşegül inş Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnn tatlım inş yaşarızz meryem214434' Alıntı: hoşgeldin ayşegülüm Allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın.çok güzel bişey. Genişletmek için tıkla ... hb bitanemm aminnnnnnnnn inş yns_ysmn' Alıntı: aminnnn cnm Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin sağol cnm ben de dünden beri çok şükür iyiyim tatlım Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnnn bitanem allah razı olsunn dahada iyi ol inşş hep iyi ol güzelimm
cozy' Alıntı: Yemeğe çıkacaktım ama yazdıklarınızı görünce gireyim dedim, Yns_ysmn çok sevindim inş sorunsuz gider İnş ayşegül inş Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnn tatlım inş yaşarızz meryem214434' Alıntı: hoşgeldin ayşegülüm Allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın.çok güzel bişey. Genişletmek için tıkla ... hb bitanemm aminnnnnnnnn inş yns_ysmn' Alıntı: aminnnn cnm Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin sağol cnm ben de dünden beri çok şükür iyiyim tatlım Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnnn bitanem allah razı olsunn dahada iyi ol inşş hep iyi ol güzelimm
yns_ysmn Hamiş Melek 22 Nisan 2010 #50.757 canlarım ben şimdi çıkmam lazım size haber vereyim diye girmiştim kendinize çok ii bakın hepinizi çok öpüyorum
canlarım ben şimdi çıkmam lazım size haber vereyim diye girmiştim kendinize çok ii bakın hepinizi çok öpüyorum
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.758 yns_ysmn' Alıntı: canlarım ben şimdi çıkmam lazım size haber vereyim diye girmiştim kendinize çok ii bakın hepinizi çok öpüyorum Genişletmek için tıkla ... güle güle fıstığım allaha emanet ool bana dua ederken admı söle tamammı tatlımmm
yns_ysmn' Alıntı: canlarım ben şimdi çıkmam lazım size haber vereyim diye girmiştim kendinize çok ii bakın hepinizi çok öpüyorum Genişletmek için tıkla ... güle güle fıstığım allaha emanet ool bana dua ederken admı söle tamammı tatlımmm
izgil85 Hamiş Melek 22 Nisan 2010 #50.759 cozy' Alıntı: İzgil sana İzgüllü deyince kızıyor musun? Genişletmek için tıkla ... yok bacım yaaaaaaa içinden ne geçiyorda iz de izci de izsiz de ne dersen de canımıniçi benim öleeeeeeee takıntım yoktur hatta kısaca i bile diyebilirsin hheehheehhee
cozy' Alıntı: İzgil sana İzgüllü deyince kızıyor musun? Genişletmek için tıkla ... yok bacım yaaaaaaa içinden ne geçiyorda iz de izci de izsiz de ne dersen de canımıniçi benim öleeeeeeee takıntım yoktur hatta kısaca i bile diyebilirsin hheehheehhee
cozy Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.760 yns_ysmn' Alıntı: canlarım ben şimdi çıkmam lazım size haber vereyim diye girmiştim kendinize çok ii bakın hepinizi çok öpüyorum Genişletmek için tıkla ... Güle güle sende kendine ve bebişe iyi bak annesi🙂
yns_ysmn' Alıntı: canlarım ben şimdi çıkmam lazım size haber vereyim diye girmiştim kendinize çok ii bakın hepinizi çok öpüyorum Genişletmek için tıkla ... Güle güle sende kendine ve bebişe iyi bak annesi🙂