bu iş ne iştir yavrum yaaa ben ümitleneyim mi üzüleyim mi şaştım dun lekelenme oldu bu gün hiç birşey yok pazar gunude oldu lekelenme ya nasıl iş yapıcam test yaa dayanamıyorum yarın günüm cıkarmı ki
kızlar yapıyorum tamam mı cıkmazsa ne yapıcam cıkmazsa günüm gectmi kan test ti yaptırırım tamam mı ilgizede soz verim bekliycektik 24 ama kızarmı bana
kızlar yapıyorum tamam mı cıkmazsa ne yapıcam cıkmazsa günüm gectmi kan test ti yaptırırım tamam mı ilgizede soz verim bekliycektik 24 ama kızarmı bana
ıyı sayılırım canım yaaaa gun sayıyorum ıste bakalım haftaya bugun sondan bır oncekı gunum olcak gelseydı hayırlısıyla rahatlardım bu ay cok umıtlıydım bebıs konusunda olmadı ona uzuldum bıraz ıste hayırlısı....sevındım ıyı olmana hep boyle ol gülümmm
işi dedım kısssssssssssss cıkıs tarıhım yaaaaaaaaaaa.....ınsallah canım ınsallahhhhhne dedinn analamadımm kısss haftauya bügünnn sondan ne ddiyon düzgün anlat hele
canımm benim kıayamam sana inş yakınad gelicek bebişinn bak ben senden daha uzun süre oldu bekliyorumm üzülme lütfen olucak bizimde beişimiz sevicez doya doyaaa bitanmeeeeemmm yarimmm seniiii
ya ama bu gün gizzlice test aldım eşimden yapsam şimdi cıkarmı ki ac karnım sizden hamile olana sorup yaparım diye etmedim kahvaltı
Döllenmeden 10 gün sonra kanda çıkıyor, testlere göre değişmekle birlikte adet gününden bir iki gün önce saptayanlar var, bence idrarla hiç uğraşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?