hoşbulduk canımcımmm
kızlar en iyisi ben duş alıp kan vermeye gideyim artık bu sıkıntı beni cıldırtıcak döndüğümde yazarım yoksa sinir geldi hepinizi öpüyorum destekleriniz için cok sağolun
yok canım ya diğer aylardan farlı bişeyde yok hem akıntılar duruncada reglimi bekliyom
KISSS ÖNCE DOĞUR NE TECRÜBESİYMİŞ BUU DUYANDA BİKAÇTANA ÇOCUK YAPMİŞ SANIR SENİİİ
Yok doğurmadım da, canım sorular hamile kalana kadarki sorular gebelikle ilgili sor mesela onlarda zayıfım, sular gitti o konulara çalışamadım daha
cozycim üzülmem ondan çok eşim bu ayda olmazsa biraz askıya alalım dedi ondan
Niye ara vermeniz gerekiyor ki özel değilse tabi
gidiyorum kızlar
eşim çok yıprandığımızı ve bu fikri kafamızdan atmadan olmuyacağını düşünüyomuş tatilde rahatlamış kafayla denemeliymişiz:küstüm:Niye ara vermeniz gerekiyor ki özel değilse tabi
[sıze=5]cozycim üzülmem ondan çok eşim bu ayda olmazsa biraz askıya alalım dedi ondan[/sıze]
gidiyorum kızlar
ayşegülüm valla sensa ihti,yacım var psikolojim darma dağınık toplayamıyom
YAP KIZ KOÇİŞİME UÇAN TEKME ATASIM VARDA KIYAMIYOM:küstüm:heee sevilaymm ozaman iş dedğişir demekki seansı senin kocişine yapıcammmm
hadi belkişyoruz güzel haberlerle gel inş canımmm
tamam bacmm hazrr ol geliyo ilk seansınnn hazırmısınn
yok yok kyamam sana bitanemmm
eşim çok yıprandığımızı ve bu fikri kafamızdan atmadan olmuyacağını düşünüyomuş tatilde rahatlamış kafayla denemeliymişiz:küstüm:
Biliyor musun bence üzülme, çok kötü bir fikir değil aslında, temmuz ağustosda hamile kalanların sayılarına bir baksana....Hem belki tatile kadar bir sürpriz olur🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?