cozy Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #51.211 mrs m.' Alıntı: Kızlar görüşürüz hepinizi öpüyorum... yarın uğramaya çalışırım, hoşça kalın. Genişletmek için tıkla ... Güle güle canım, Kızlar ben de çıkıyorum iyi akşamlar herkese...
mrs m.' Alıntı: Kızlar görüşürüz hepinizi öpüyorum... yarın uğramaya çalışırım, hoşça kalın. Genişletmek için tıkla ... Güle güle canım, Kızlar ben de çıkıyorum iyi akşamlar herkese...
S sevgiii55 Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #51.213 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: haklisin cnm allah yardimcimiz olsun pisliklerden korusun bizi insallah senin bebek nezamandir olmuyor gülüm Genişletmek için tıkla ... biz evleneli ağustosta 1 yıl olacak canım 3 aydır deniyoruz. bu üçüncü bakalım tutacak mı
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: haklisin cnm allah yardimcimiz olsun pisliklerden korusun bizi insallah senin bebek nezamandir olmuyor gülüm Genişletmek için tıkla ... biz evleneli ağustosta 1 yıl olacak canım 3 aydır deniyoruz. bu üçüncü bakalım tutacak mı
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #51.214 cozy' Alıntı: Güle güle canım, Kızlar ben de çıkıyorum iyi akşamlar herkese... Genişletmek için tıkla ... güle güle iyi aksamlar
cozy' Alıntı: Güle güle canım, Kızlar ben de çıkıyorum iyi akşamlar herkese... Genişletmek için tıkla ... güle güle iyi aksamlar
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #51.215 sevgiii55' Alıntı: biz evleneli ağustosta 1 yıl olacak canım 3 aydır deniyoruz. bu üçüncü bakalım tutacak mı Genişletmek için tıkla ... insallah cnm tutar bu ay son bekleyisin olur cnm bende 7 yillik evliyim 4 yasind akizim var 2 ciyi bayadir istiyoz bakalim nezaman gelicekse yaramaz 🙂
sevgiii55' Alıntı: biz evleneli ağustosta 1 yıl olacak canım 3 aydır deniyoruz. bu üçüncü bakalım tutacak mı Genişletmek için tıkla ... insallah cnm tutar bu ay son bekleyisin olur cnm bende 7 yillik evliyim 4 yasind akizim var 2 ciyi bayadir istiyoz bakalim nezaman gelicekse yaramaz 🙂
cozy Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #51.216 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: laram cnm hg cozy hg sende tekrardan Genişletmek için tıkla ... Ben çıkmış mı görünüyordum, başka sayfalara bakıyordum da Lara hg seni görünce selam vermeden gitmek istemedim...
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: laram cnm hg cozy hg sende tekrardan Genişletmek için tıkla ... Ben çıkmış mı görünüyordum, başka sayfalara bakıyordum da Lara hg seni görünce selam vermeden gitmek istemedim...
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #51.217 cozy' Alıntı: Ben çıkmış mı görünüyordum, başka sayfalara bakıyordum da Lara hg seni görünce selam vermeden gitmek istemedim... Genişletmek için tıkla ... evet cikmis görünüyordun 🙂
cozy' Alıntı: Ben çıkmış mı görünüyordum, başka sayfalara bakıyordum da Lara hg seni görünce selam vermeden gitmek istemedim... Genişletmek için tıkla ... evet cikmis görünüyordun 🙂
cozy Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #51.218 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: evet cikmis görünüyordun 🙂 Genişletmek için tıkla ... Neyse ama şimdi gerçekten çıkyorum, iyi akşamlar tekrar...
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: evet cikmis görünüyordun 🙂 Genişletmek için tıkla ... Neyse ama şimdi gerçekten çıkyorum, iyi akşamlar tekrar...
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #51.219 lara bitanem sen almanyadasin nede olsa bana söyle internetten ucuz bi ovulasyon testi bulsana bide preseend bi bakarmisin almancam olmadigindan bakamiyorum gülüm ya sana zahmet
lara bitanem sen almanyadasin nede olsa bana söyle internetten ucuz bi ovulasyon testi bulsana bide preseend bi bakarmisin almancam olmadigindan bakamiyorum gülüm ya sana zahmet
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #51.220 cozy' Alıntı: Neyse ama şimdi gerçekten çıkyorum, iyi akşamlar tekrar... Genişletmek için tıkla ... güle güle.......
cozy' Alıntı: Neyse ama şimdi gerçekten çıkyorum, iyi akşamlar tekrar... Genişletmek için tıkla ... güle güle.......