Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

haklisin canim... olsunda ben evde hergün kutlarim
ay varya haftaya türkiyeye gitcem, cok istiyordum hamile gitmeyi ama galiba olmicak :küstüm:

belli olmaz.bakarsın bi hava muhalefeti çıkar gidişiniz ertelenir sen de o ara hamiş kalırsın belli mi olur.ben evlilik yıl dönümü hediyesi vermek istiyordum.meğer o gün rahme yerleşmiş de haberim yokmuş 🙂

Gunaydin kizlar.. nasilsiniz bakalim?

MRS M bitanem insallah bebegine hic birsey olmayacak sen gonlunu ferah tut guzelim..

Ya su bebegin tatliligina bakarmisiniz.. az once gordum hosuma gitti buraya koymak istedim

günaydin fistik.... yenisin galiba... adettendir tanit bakalim kendini

evet canım yeniyim daha 🙂 21 yaşındayım 2 senelil evliliğim var daha yeni sayılırım işte :küstüm: hamile kalmak istyorum 5 aydan beri ama çok kez hayal kırıklığına ugradım geçenlerdede yazmıştım bi takım sorunlar yaşadım hamileliğin belirtilerine benziyor bikaçgnden beri dikkatime bazı vucutsal deişimlerim gözüme çarptı ben normalde çok zayıf bi insanım ama son 4 gündür kilo almaya başlıyorum ve akşam çok şiddetli kasıklarıma kramplar grdi bi hareket yapsam çok agrım oldu aklım çok karışık canım anlıcaqın bulantılarda oluo uykuyuda sewmeye başladım idrale sık çıkıyorum AMA genede korkuyorum hayal kırıklıgına ugrarım die 🙁