herkese günaydıııın......
cumanız mübarek olsun....
bayramınızda mübarek olsun.....
mrs.m canıııııım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına gülüüm benim öpüyorum seni bol bol dinlen sen dualarımız seninle canııım......
Aaaa ask olsun Aysegul ben sismanmiyim kiz🙂 balik etiyim balik eti hehehe 🙂
Bende seni ozledim askitom
Bende yanimda olsa isiracam bi taraflarini ama oturmus orda kendi basina bayram kutluyo 🙂
Insallah ikimizinkide gelmistir bitanem
Hmm peki super zekali Eminem patron bayansa benimki gibi o zaman napacam
Slm hamis melek iyiyiz cok sukur sen ve mercimek nasilsiniz?
iyiyiz canlarım bu arada hepinize hayırlı cumalar geçen mercimeğin kalp atışlarını da duyunca daha iyi olduk Allahım enkısa zamanda sizlerede nasip etsinoooooooooooooooooy canlarıııııım benim hayatımın bahar çiçekleri beeen çoooook iyiyim sizleri gördüm oohhh oohhh keyfime diyecek yok ama bugün fazla katılamayacağım sohbetinize kociş evde
sizler nasılsınız canlarrrrrrr uğur böcükleriiiim
cnm sende aramıza yeni katıldın hoşgeldin nasılsınsaol canım seninde cuman mübarek olsun ve bayramın
As, sevsinler onun selamını...hoşbuldum canlarım iyiyiz çok şükür bebişte iyi soranlara selamı var🙂valla iş güçten pek girmeye vaktim olmuyo canlarım ama arada girmeye çalışıyorum işte
evet ya bu ay incirin hışımına uğradım resmen hala yumurtluyorum galiba reglime 1 hafta kaldı ama benim o yumurtlama akıntılarım tam gaz devam ediyor....içim dışım yumurta oldu bu ay
heeee bacım bi girdim kim var kim yokdiye maşallah kalabalıkmış buralar...ben fazla duramam kociş evde bugün ikimizde bayram çocuğu olduk evde oturuyozzzz
Hmm peki super zekali Eminem patron bayansa benimki gibi o zaman napacam
oooooooooooooooooy canlarıııııım benim hayatımın bahar çiçekleri beeen çoooook iyiyim sizleri gördüm oohhh oohhh keyfime diyecek yok ama bugün fazla katılamayacağım sohbetinize kociş evde
sizler nasılsınız canlarrrrrrr uğur böcükleriiiim
hoşbuldum canlarım iyiyiz çok şükür bebişte iyi soranlara selamı var🙂valla iş güçten pek girmeye vaktim olmuyo canlarım ama arada girmeye çalışıyorum işte
ooooyyy maşallah bizim tosunumuza kısssss söyle meleğine onunda bayramını kutluyoruziyiyiz canlarım bu arada hepinize hayırlı cumalar geçen mercimeğin kalp atışlarını da duyunca daha iyi olduk Allahım enkısa zamanda sizlerede nasip etsin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin gülüm oohhh oohhhh ne güzel olur yaaaa hayali bile ağzımı sulandırdı hheehheeİnşallah bi dahaki bayrama üç bayram çocuğu oturursunuz kıs
güüüüüüüüüüüüüüülllllllllllllllllllllllüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm sende buralardasın demek ooohhh oohhh topiğin mudavinlerine burada görmek daha güzel öpüyorum canımseniIzgilll deluuu gunaydin sanada..
Sagol fistik seninde mubarek olsun..
canım sende hoşgeldin sen nasılsın bakalımsaol canım seninde cuman mübarek olsun ve bayramın
cnm sende aramıza yeni katıldın hoşgeldin nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?