Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

senin uman mubarek olsunn tatlıımm inş bütün dualarımız bugün kabul olsunn

rabbim hepimize 3 er 4 er bebiş versinn

oyyyyy ağlama sana gaddarrr kadınlar patronlarmı düşmüşşş

öptüm bak seni geçti ağlaman

am,innn bitanem inşallah hepimizn olurrr

kzz yok ne şişmanı espürük yapyommm

ssennn balık ettlisin bacım doğru ama hamsi diğilll

balinnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam millet..
YAZGÜLÜ tontişiiiiii nasılsın bugün sana mail atacaktım nerelerdesin diye o niyetle geldim işe..şimdi oturdum pc başına seni gördüm..tatlım nerelerdesin sen ya..özledik merak ettik..

Slm hamis melek iyiyiz cok sukur sen ve mercimek nasilsiniz?

iyiyiz canlarım bu arada hepinize hayırlı cumalar geçen mercimeğin kalp atışlarını da duyunca daha iyi olduk Allahım enkısa zamanda sizlerede nasip etsin

hoşbuldum canlarım iyiyiz çok şükür bebişte iyi soranlara selamı var🙂valla iş güçten pek girmeye vaktim olmuyo canlarım ama arada girmeye çalışıyorum işte
As, sevsinler onun selamını...

evet ya bu ay incirin hışımına uğradım resmen hala yumurtluyorum galiba reglime 1 hafta kaldı ama benim o yumurtlama akıntılarım tam gaz devam ediyor....içim dışım yumurta oldu bu ay

Öyledir zaten bi başladımı 10-15 Allah ne verdiyse artık yumurtlarsın, kuluçka güzeli🙂

heeee bacım bi girdim kim var kim yokdiye maşallah kalabalıkmış buralar...ben fazla duramam kociş evde bugün ikimizde bayram çocuğu olduk evde oturuyozzzz

Hmm peki super zekali Eminem patron bayansa benimki gibi o zaman napacam

Simdiye kadar hic bi bayanla calismadim.... Senin durumun kötüymü$ yaaaa....hmm
benim plan 3 a$amadan olusuyor..
1. duygu sömürüsü...( baktim yemiyor..)
2. Yigenimin Dügünü var diyorum ( odami olmadi..)
3. amcalarim halam ya$li, onlari görmem lazimmm ( bu ama dogru, gercekten yaslilar)

hicmi olmadi.. izin ver yoksa aglicam simdiiiii.. ama bu numarayi bi kadin yutmaz...

iyiyiz vanısı seni gidi bayramm çocuğuu senin kutlaman yokmuuu

git kutlaaaa

hoşbuldum canlarım iyiyiz çok şükür bebişte iyi soranlara selamı var🙂valla iş güçten pek girmeye vaktim olmuyo canlarım ama arada girmeye çalışıyorum işte

canım seni özlüyoz ksssssss m iyi olmana sevindimmm

iyiyiz canlarım bu arada hepinize hayırlı cumalar geçen mercimeğin kalp atışlarını da duyunca daha iyi olduk Allahım enkısa zamanda sizlerede nasip etsin
ooooyyy maşallah bizim tosunumuza kısssss söyle meleğine onunda bayramını kutluyoruz
İnşallah bi dahaki bayrama üç bayram çocuğu oturursunuz kıs
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin gülüm oohhh oohhhh ne güzel olur yaaaa hayali bile ağzımı sulandırdı hheehhee
Izgilll deluuu gunaydin sanada..

Sagol fistik seninde mubarek olsun..
güüüüüüüüüüüüüüülllllllllllllllllllllllüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm sende buralardasın demek ooohhh oohhh topiğin mudavinlerine burada görmek daha güzel öpüyorum canımseni
saol canım seninde cuman mübarek olsun ve bayramın
canım sende hoşgeldin sen nasılsın bakalım