Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlarr ben geldimmmm nasılsınız bakalımm oh oh baya kalabalığız..
şehnazım nasılsın yarın regl günün nasıl belirtiler varmıı
yazgülüm nerelerdesin sen yaaa çok özletme kendini
heey bide hamiş varmış burdaaa nasıllarmış bebişimizzz

selam millet..
YAZGÜLÜ tontişiiiiii nasılsın bugün sana mail atacaktım nerelerdesin diye o niyetle geldim işe..şimdi oturdum pc başına seni gördüm..tatlım nerelerdesin sen ya..özledik merak ettik..

Ayyy canim benim ya iyiyim ben sen nasilsin? var mi bir gelisme? yarin buyuk gun insallah gelen giden olmazda melegin gelmistir tatlim benim..

Bende sizleri cok ozledim gercekten ah bi firsat bulsam girecegimde is yerinde yogunluk hic bitmiyor bu aralar 🙁

çok az bi vaktim var..yoğunum bugün..amaaann iş iş iş

Canim ama bugun bayrammmm ne isi 🙁🙁 gitme kiz bugun burda bizimle kal

hoşbulduk canım iyim vala sizinle dertleşince insan daha iyi oluyor 🙂 sen nasılsın ?

Izgilll deluuu gunaydin sanada..

Sagol fistik seninde mubarek olsun..

Kiz bi aglada bak ben sana neler neler yapiyom.. tarlani bombalarim kiz senin hehe

abooowwwwww çok kötüsün yazgülü yaaaaaaaa sakn öloe bişey yapim demne
bak ağlamıyommm

gördünmüü heee

İnşallah bi dahaki bayrama üç bayram çocuğu oturursunuz kıs

Alama Ayşegül ben döverim onları

oyyy canımm tamamm balım ben seni çağirırım gelir döverseinnn

çokm sinirlenip ben arada kaynamam diymi bacımmm çok sinirli bakıyonda

korktum biraz:nur:

iyiyiz vanısı seni gidi bayramm çocuğuu senin kutlaman yokmuuu

git kutlaaaa

canım seni özlüyoz ksssssss m iyi olmana sevindimmm
ayyyyy cnm benim ben de sizleri çok özlüyorum zaten bu gidişle alıcam eve internet
izgilim söyledim cnm bak teyzelerin 23 nisanını kutluyo dedim çok sevindi🙂

selam millet..
YAZGÜLÜ tontişiiiiii nasılsın bugün sana mail atacaktım nerelerdesin diye o niyetle geldim işe..şimdi oturdum pc başına seni gördüm..tatlım nerelerdesin sen ya..özledik merak ettik..

Hg niz kızlaaarrr

Yaaa bacim sen hic ruhsuz patronlarin eline dustunmu hehe 🙂 Neyseki kadin su anda dogum iznindede rahatim 🙂 Ama isler yogun malesef..

Balina hah? o balina aksam senin tarlana dusecek gorecen sen gununu

iyiyiz canlarım bu arada hepinize hayırlı cumalar geçen mercimeğin kalp atışlarını da duyunca daha iyi olduk Allahım enkısa zamanda sizlerede nasip etsin

Aman iyi olun canim ikinizde.. insallah saglikli bir sekildede kucagina alirsin fistigim

güzelim hoşgeldiiiiiiin bizler iyiyiz en nasılsın gülümmmm
hoşbulduk canım iyim vala sizinle dertleşince insan daha iyi oluyor 🙂 sen nasılsın ?
iyi canımıniçi nasıl olsun kocişle bayram çocuğu olduk oturuyoruz biraz sonra kociş beni dondurma yemeğe götürecek hhheeehhee çok mutluyum

selam millet..

şehnazımmm
nerdesinnn bitanem sen yaa
söyle bakimm varmı belirti falannnn kuşum geldim gidiyomm deme çok özledi,m ben seniiiiiiiiiiiiiii