selam millet..
YAZGÜLÜ tontişiiiiii nasılsın bugün sana mail atacaktım nerelerdesin diye o niyetle geldim işe..şimdi oturdum pc başına seni gördüm..tatlım nerelerdesin sen ya..özledik merak ettik..
çok az bi vaktim var..yoğunum bugün..amaaann iş iş iş
ooooyyy maşallah bizim tosunumuza kısssss söyle meleğine onunda bayramını kutluyoruz
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin gülüm oohhh oohhhh ne güzel olur yaaaa hayali bile ağzımı sulandırdı hheehhee
güüüüüüüüüüüüüüülllllllllllllllllllllllüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm sende buralardasın demek ooohhh oohhh topiğin mudavinlerine burada görmek daha güzel öpüyorum canımseni
canım sende hoşgeldin sen nasılsın bakalım
canııııııım hoşgeidin nasılsın belirtiler ne alemdeçok az bi vaktim var..yoğunum bugün..amaaann iş iş iş
Izgilll deluuu gunaydin sanada..
Sagol fistik seninde mubarek olsun..
Kiz bi aglada bak ben sana neler neler yapiyom.. tarlani bombalarim kiz senin hehe
İnşallah bi dahaki bayrama üç bayram çocuğu oturursunuz kıs
Alama Ayşegül ben döverim onları
ayyyyy cnm benim ben de sizleri çok özlüyorum zaten bu gidişle alıcam eve internetiyiyiz vanısı seni gidi bayramm çocuğuu senin kutlaman yokmuuu
git kutlaaaa
canım seni özlüyoz ksssssss m iyi olmana sevindimmm
izgilim söyledim cnm bak teyzelerin 23 nisanını kutluyo dedim çok sevindi🙂ooooyyy maşallah bizim tosunumuza kısssss söyle meleğine onunda bayramını kutluyoruz
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin gülüm oohhh oohhhh ne güzel olur yaaaa hayali bile ağzımı sulandırdı hheehhee
güüüüüüüüüüüüüüülllllllllllllllllllllllüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm sende buralardasın demek ooohhh oohhh topiğin mudavinlerine burada görmek daha güzel öpüyorum canımseni
canım sende hoşgeldin sen nasılsın bakalım
selam millet..
YAZGÜLÜ tontişiiiiii nasılsın bugün sana mail atacaktım nerelerdesin diye o niyetle geldim işe..şimdi oturdum pc başına seni gördüm..tatlım nerelerdesin sen ya..özledik merak ettik..
selam kızlarr ben geldimmmm nasılsınız bakalımm oh oh baya kalabalığız..
şehnazım nasılsın yarın regl günün nasıl belirtiler varmıı
yazgülüm nerelerdesin sen yaaa çok özletme kendini
heey bide hamiş varmış burdaaa nasıllarmış bebişimizzz
senin uman mubarek olsunn tatlıımm inş bütün dualarımız bugün kabul olsunn
rabbim hepimize 3 er 4 er bebiş versinn
oyyyyy ağlama sana gaddarrr kadınlar patronlarmı düşmüşşş
öptüm bak seni geçti ağlaman
am,innn bitanem inşallah hepimizn olurrr
kzz yok ne şişmanı espürük yapyommm
ssennn balık ettlisin bacım doğru ama hamsi diğilll
balinnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyiyiz canlarım bu arada hepinize hayırlı cumalar geçen mercimeğin kalp atışlarını da duyunca daha iyi olduk Allahım enkısa zamanda sizlerede nasip etsin
güzelim hoşgeldiiiiiiin bizler iyiyiz en nasılsın gülümmmmselam kızlarr ben geldimmmm nasılsınız bakalımm oh oh baya kalabalığız..
şehnazım nasılsın yarın regl günün nasıl belirtiler varmıı
yazgülüm nerelerdesin sen yaaa çok özletme kendini
heey bide hamiş varmış burdaaa nasıllarmış bebişimizzz
iyi canımıniçi nasıl olsun kocişle bayram çocuğu olduk oturuyoruz biraz sonra kociş beni dondurma yemeğe götürecek hhheeehhee çok mutluyumhoşbulduk canım iyim vala sizinle dertleşince insan daha iyi oluyor 🙂 sen nasılsın ?
selam millet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?