Gecmis olsun guzelim cabucak iyiles tamam mi..
Yok kiz bi cikti cikis o cikis.. 4 ay izin oluyor burda dogum yapinca.. daha bitmedi yani..
Kurban olurum tamam tamam ellemiycem tarlani haha 🙂 benimkini gordunmu buyuyo meyvalarim 🙂
Insallah melegin gelmistir canim gununde az kalmis heyecan vardir simdi.. evet kendimizi her zaman kotuye hazirlamak en dogrusu galiba.. meleklerimiz gelirsede ne guzel surpriz olur..
benimki ayni canim calismalar bitti bekleyisteyim.. iste 2 ay icinde bir gelisme olmazsa doktora gidecegim.. gecen ay gitmistim kilo verip gelmemi istedi o yuzden 🙁
slm dentnurse nasilsin? canim bence hamissin sen ve insallah oylede cikar.. sen yeterki bize guzel haberi ver biz bekleriz hic sorun degil yani..
senin belin bayadan beri agriyor zaten galiba degil mi?
Pozitif ol tabi ya Allah nazarlardan saklasın, bence de adetin geçmesini beklemek en güzeli...dikkat ediyorum canım sağoll..sende nasıl belirtiler başladımı canım
sağol canımm..valla pozitif olmak gerekiyomuş sonra çok üzülüyorum elimde olmadan...
inşallah öyledir canım iyi dilekler için cok sağolun
oooyyy gülüüüm geçmiş olsun havalar bi sıcak bi soğuk şaşırtıyo insanı dikkat et güzelim olurmu
amiiiiiiiin gülüm inşallah hepimiz bir dahaki bayramı meleklerimizle kutlarız
yaızm gülümmmmmmmmmm
göbeği ben atıyonmmmm bugün saolsun tweety bir şarkı gösterdi bize merak ettim açıyım bakiyim dedim akaşamdan beridr oynuyommm
eşim içerden bağirıyo nerden buldun o şarkıyı diyeeeeeeeeeeee ohhhhh yanbdannnnnnnnnnnnohhhhhhhhhhhhhhh
heeee alalım bacım şarkı yarım kalmasınnn
tamnam nöbetteyimmm seninişin belli olmaz senin tarlan kçük fakir fakir senin tarlan kıskanççççççççççççççç
tamam canım çabuk iyileşcemGecmis olsun guzelim cabucak iyiles tamam mi..
Insallah melegin gelmistir canim gununde az kalmis heyecan vardir simdi.. evet kendimizi her zaman kotuye hazirlamak en dogrusu galiba.. meleklerimiz gelirsede ne guzel surpriz olur..
benimki ayni canim calismalar bitti bekleyisteyim.. iste 2 ay icinde bir gelisme olmazsa doktora gidecegim.. gecen ay gitmistim kilo verip gelmemi istedi o yuzden 🙁
bilmiyorum gülüm yaaaa kasıklarım patlayacak gibi birde bugün göğsümden koluma doğru olan kısım ağrıyor birde akıntılarım hala devam ediyor hala yumurtluyorum galiba sende nasıldikkat ediyorum canım sağoll..sende nasıl belirtiler başladımı
canım şuan senin tek ilacın zaman ne olur sakin olmaya çalış biz seninle nasıl anlaştık 24üne kadar yapmayacaktın ne olur kendini o güne adapte et başka şey düşünmebayılt ama bişey de yaaa karnımın alt kısmını sanki cok hafif şiş gibi hissediyorum başla seansa
gözümün bebeeeeeee kıssssss napıyon neden giremicen kıssssss hafta tatilimi ne iş bcım
canımmm gel seni bir öpimmmmmmmmmmmmm
Öp bakalımm, dur ben de seni bi öpiiimmm
İnş göbüşünde bebiş vardır cnm...
öp gülüm öppp sabaha kadar öpppppppp ay yok bu olmadı akşama kadar öpppp
yanliş anlaşilma olmasınm daa
evet adet olmama 9 gün vardı başladı hep agrıdı ama olmadım inşallah bebektendirGecmis olsun guzelim cabucak iyiles tamam mi..
Yok kiz bi cikti cikis o cikis.. 4 ay izin oluyor burda dogum yapinca.. daha bitmedi yani..
Kurban olurum tamam tamam ellemiycem tarlani haha 🙂 benimkini gordunmu buyuyo meyvalarim 🙂
Insallah melegin gelmistir canim gununde az kalmis heyecan vardir simdi.. evet
slm dentnurse nasilsin? canim bence hamissin sen ve insallah oylede cikar.. sen yeterki bize guzel haberi ver biz bekleriz hic sorun degil yani..
senin belin bayadan beri agriyor zaten galiba degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?