Yok kiz bi cikti cikis o cikis.. 4 ay izin oluyor burda dogum yapinca.. daha bitmedi yani..
Kurban olurum tamam tamam ellemiycem tarlani haha 🙂 benimkini gordunmu buyuyo meyvalarim 🙂
Insallah melegin gelmistir canim gununde az kalmis heyecan vardir simdi.. evet kendimizi her zaman kotuye hazirlamak en dogrusu galiba.. meleklerimiz gelirsede ne guzel surpriz olur..
benimki ayni canim calismalar bitti bekleyisteyim.. iste 2 ay icinde bir gelisme olmazsa doktora gidecegim.. gecen ay gitmistim kilo verip gelmemi istedi o yuzden 🙁
slm dentnurse nasilsin? canim bence hamissin sen ve insallah oylede cikar.. sen yeterki bize guzel haberi ver biz bekleriz hic sorun degil yani..
senin belin bayadan beri agriyor zaten galiba degil mi?
Insallah tatlim ya.. o kadar cok istiyorum ki artik yani ne bileyim.. her ozel gunde aklima turlu turlu planlar geliyor supriz yapmak icin 🙂 sonrada suya dusuyor o ayni konu ama simdide anneler gunu var aklimda hahah 🙂
Insallah melegin gelmistir canim gununde az kalmis heyecan vardir simdi.. evet kendimizi her zaman kotuye hazirlamak en dogrusu galiba.. meleklerimiz gelirsede ne guzel surpriz olur..
benimki ayni canim calismalar bitti bekleyisteyim.. iste 2 ay icinde bir gelisme olmazsa doktora gidecegim.. gecen ay gitmistim kilo verip gelmemi istedi o yuzden 🙁
tamam canım çabuk iyileşcem heycandan çok şitrese giriyorum valla... inşallah sennde meleğin gelir bu ay..amaann bu doktorlarında kilo ver demekten başka bi cümleleri yokk..delirtiyolar adamı dimi
bilmiyorum gülüm yaaaa kasıklarım patlayacak gibi birde bugün göğsümden koluma doğru olan kısım ağrıyor birde akıntılarım hala devam ediyor hala yumurtluyorum galiba sende nasıl
canım şuan senin tek ilacın zaman ne olur sakin olmaya çalış biz seninle nasıl anlaştık 24üne kadar yapmayacaktın ne olur kendini o güne adapte et başka şey düşünme
Yok kiz bi cikti cikis o cikis.. 4 ay izin oluyor burda dogum yapinca.. daha bitmedi yani..
Kurban olurum tamam tamam ellemiycem tarlani haha 🙂 benimkini gordunmu buyuyo meyvalarim 🙂
Insallah melegin gelmistir canim gununde az kalmis heyecan vardir simdi.. evet
slm dentnurse nasilsin? canim bence hamissin sen ve insallah oylede cikar.. sen yeterki bize guzel haberi ver biz bekleriz hic sorun degil yani..
senin belin bayadan beri agriyor zaten galiba degil mi?