bilmiyorum gülüm yaaaa kasıklarım patlayacak gibi birde bugün göğsümden koluma doğru olan kısım ağrıyor birde akıntılarım hala devam ediyor hala yumurtluyorum galiba sende nasıl
benimde iki gün önce akıntılarım başladı..bide kasık batmalarım var 2-3 saniyelik okadar midem böle hafif bulanıyo gibi oluyo galiba o griptenn anaaaammm bütün belirtiler birbirine girdiii deliriyomuyum neeee...
tamam gülüm bende çıkıyorum artık kociş burnundan solumaya başladı hepinizi tek tek öpüyorum cevaplandırmadığım mesaj varsa şimdiden özür....
gizemli kışşşşşş sende büyük ihtimalle hamilesin gülüm
hoşçakalın canlarrrr
Insallah tatlim ya.. o kadar cok istiyorum ki artik yani ne bileyim.. her ozel gunde aklima turlu turlu planlar geliyor supriz yapmak icin 🙂 sonrada suya dusuyor o ayni konu ama simdide anneler gunu var aklimda hahah 🙂
aaaaaaaaaaaaaa oynak karilar siziiii ben burda muzik falan dinleyemiyom yaaa aglarim bakkkkkk
benim tarlam fakir ama gururlu bi defaaaaa kiskanc sensin
bilmiyorum gülüm yaaaa kasıklarım patlayacak gibi birde bugün göğsümden koluma doğru olan kısım ağrıyor birde akıntılarım hala devam ediyor hala yumurtluyorum galiba sende nasıl
canım şuan senin tek ilacın zaman ne olur sakin olmaya çalış biz seninle nasıl anlaştık 24üne kadar yapmayacaktın ne olur kendini o güne adapte et başka şey düşünme
benimde iki gün önce akıntılarım başladı..bide kasık batmalarım var 2-3 saniyelik okadar midem böle hafif bulanıyo gibi oluyo galiba o griptenn anaaaammm bütün belirtiler birbirine girdiii deliriyomuyum neeee...
aaaaaayyyyyyy benimde aynen 2 gün cok agridi bugün hafif agrim var, adetime 5 gün varrr... dedigin gibi insallah bebektendirrr....
ama benim gecen ayda böyle oldu, oyüzden ümidim biraz az :küstüm:
hhıııımmm geçmiş olsun bacım inşallah tez vakitte düzelirsin öpüyorum seni
tamam gülüm bende çıkıyorum artık kociş burnundan solumaya başladı hepinizi tek tek öpüyorum cevaplandırmadığım mesaj varsa şimdiden özür....
gizemli kışşşşşş sende büyük ihtimalle hamilesin gülüm
hoşçakalın canlarrrr