Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam canım çabuk iyileşcem heycandan çok şitrese giriyorum valla... inşallah sennde meleğin gelir bu ay..amaann bu doktorlarında kilo ver demekten başka bi cümleleri yokk..delirtiyolar adamı dimi

bendede bu ay hic ama hic streste yok, merakta yok, belirtide yok yok anam yok haha 🙂

Sehnaz ruhsuz hamis adayiyim demisti ya, bende ona rakip olmayi dusunuyorum 🙂

SEHNAZZZZ duydunmuuu rakibinimmm

Ya bacim sorma.. sanki duyanda cok fazla kiloluyum sanacak.. af edersin ne sisman kadinlar var catir catir doguruyor :-S

Izgilim insallah sende hamissin bu ay.. hem ne yumurtlamasi sunun surasinda 7 gun kalmis sen yumurta diyon hehe 🙂

evet adet olmama 9 gün vardı başladı hep agrıdı ama olmadım inşallah bebektendir

Canim insallah melegin seninledir.. hem ben bi ara clearbluenun telefonunu aramistim.. ordaki kadin bana clearblue testlerin cok hassas olmadigini soylemisti.. ve adet tarihinin gecmesini beklememi soylemisti.. hani uzerinde 4 gun once yaziyor ya.. palavra yani.. kadin kendi agziyla dedi... sende o yuzden umidini kabul etme dunki test yuzunden.. zaten sabah idrarinlada yapmadin..

Hadi hayirlisi insallah gelmistir minik minik mercimek..

gule gule tatliskom.. iyi eglenceler size kocisinle 🙂

oyyyy bakınn hele gururu yerim senin yavyummmmmmmmmmmmmm

çok seviyom kıs seni

ağlama bacım ben senin yerine de atuyım göbeği sende bebiş vardır ondan oynama sen daha iyiiii

heheeh yeme bendede cok kalmadi zaten lutfen kendi gururunla idare et bacim hehe 🙂

bende seni cok seviyorum canikom.. istirayim mi sen

hehehe ne bebisi kiz? bebis ne? ben kimim? nerdeyim? gelmezzzsen gelmeee mmm gelmezsen gelmeeee

Izgilim insallah sende hamissin bu ay.. hem ne yumurtlamasi sunun surasinda 7 gun kalmis sen yumurta diyon hehe 🙂 .
ama gülüm benim akıntı hani yumurtlama günlerinde oluyory seffaf akıntı işt o hala devam ediyor bilmiyorum yaaaaaaaa içimden hoplamak zıplamak geliyor hheeehhheehhheee
evet ya dedim kızar bana izgil söz verdim diye dayanamadım ama cıkmadı dün artık bakmıyorum hayırlısı inşallah kızma sakın bana ne olur merak işte
canım ya sende haklısın ama beklemekten başka ne çare.....bekle gülüm yarın sabah herşeyiöğreneceksin tamammı gülüm sabret biraz daha
aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy çkıyrum

Canlarim bana musade sabahtan beri hic birseye elimi surmedim daha.. hafta sonuna kafam rahat girmem icin simdi biraz calismam lazim..

hepinizi kocaaaammmannnn opuyorum..

yazgulu kacaarrrrr