Yazgulu24
Hamiş Melek
tamam canım çabuk iyileşcemheycandan çok şitrese giriyorum valla... inşallah sennde meleğin gelir bu ay..amaann bu doktorlarında kilo ver demekten başka bi cümleleri yokk.. delirtiyolar adamı dimi
bendede bu ay hic ama hic streste yok, merakta yok, belirtide yok yok anam yok haha 🙂
Sehnaz ruhsuz hamis adayiyim demisti ya, bende ona rakip olmayi dusunuyorum 🙂
SEHNAZZZZ duydunmuuu rakibinimmm
Ya bacim sorma.. sanki duyanda cok fazla kiloluyum sanacak.. af edersin ne sisman kadinlar var catir catir doguruyor :-S
bilmiyorum gülüm yaaaa kasıklarım patlayacak gibi birde bugün göğsümden koluma doğru olan kısım ağrıyor birde akıntılarım hala devam ediyor hala yumurtluyorum galiba sende nasıl
canım şuan senin tek ilacın zaman ne olur sakin olmaya çalış biz seninle nasıl anlaştık 24üne kadar yapmayacaktın ne olur kendini o güne adapte et başka şey düşünme
Izgilim insallah sende hamissin bu ay.. hem ne yumurtlamasi sunun surasinda 7 gun kalmis sen yumurta diyon hehe 🙂
evet adet olmama 9 gün vardı başladı hep agrıdı ama olmadım inşallah bebektendir
Canim insallah melegin seninledir.. hem ben bi ara clearbluenun telefonunu aramistim.. ordaki kadin bana clearblue testlerin cok hassas olmadigini soylemisti.. ve adet tarihinin gecmesini beklememi soylemisti.. hani uzerinde 4 gun once yaziyor ya.. palavra yani.. kadin kendi agziyla dedi... sende o yuzden umidini kabul etme dunki test yuzunden.. zaten sabah idrarinlada yapmadin..
benimde iki gün önce akıntılarım başladı..bide kasık batmalarım var 2-3 saniyelik okadar midem böle hafif bulanıyo gibi oluyo galiba o griptenn anaaaammm bütün belirtiler birbirine girdiii deliriyomuyum neeee...
Hadi hayirlisi insallah gelmistir minik minik mercimek..