Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm.MELEKLERRRR!!!!!!!!!!!
ay ay ayyy!!!!taze anne MRS.Mde burdaymışş bebişinin kontrollerini yaptırmışş dinlenmeye çekilmişş maşallahhhh yeni meleğimiz büyüyomu bakiyim?

hamdolsun cnm biraz sıkılıyorum okadar kalkıp ders çalışıcam.dikkat et kendien arkadaşım.grşz tekrar inşş bişi olmaz ev kirlnsin onlar halledilir yeterki sağlık olsun

anladım canım az kaldı sabret inşallah sınav sonucun çooookkk güzel olacak. sağol tatlım evet yaaa 🙂
canlarım hepinize hayırlı cumlar ben kaçtım grşz inşş dikkat edin kendinize

görüşürüz canım çoookkk öpüyorum... hayırlı cumalar.

Mrs m canim sana bisey soracaktim.Dr neye dayanarak düsük tehlikesi var dedi sana?Kanaman mi var?Merak ettim,kusuruma bakma🙂

canım 2 kez 2 gün arayla pembemsi kanama oldu ama regl gibi değildi. ikisinde de doktora göründüm. doktor bebeğin ve kesenin iyi olduğunu ve orada kanama olmadığını söyledi. belki de regl olamadığım için gelen kalıntılardı, doktor şu anda kötü birşey görünmüyor ama yine de bunu düşük tehditi olarak alıyoruz dedi. bu yüzden bol bol dinlenmeliymişim.

slm.MELEKLERRRR!!!!!!!!!!!
ay ay ayyy!!!!taze anne MRS.Mde burdaymışş bebişinin kontrollerini yaptırmışş dinlenmeye çekilmişş maşallahhhh yeni meleğimiz büyüyomu bakiyim?

hoşgeldin canımmmm 🙂 ayyy ne güzel yazı maviyi de severim içimi açtın 🙂

çok şükür mercimeğim iyi. 4 milimetre daha ama büyüyür. evet canım dinleniyorum mecburen. sonuçta herşeye ihtimal vermek lazım. allahım inşallah mercimeğimin sağlıkla büyümesine yardım eder ve onu benim kucağıma verirrrrr aminnn.

sen nasılsın canım

Öyleyse Dr unun tavsiyelerine mutlaka uy birtanem.Dedigin gibi en önemlisi bebegin simdi.Cok gecmis olsun güzelim🙂

Amin canim,dualarim senin ve bebisinle.Allahim korusun ikinizide🙂

Öyleyse Dr unun tavsiyelerine mutlaka uy birtanem.Dedigin gibi en önemlisi bebegin simdi.Cok gecmis olsun güzelim🙂

evet canım işi şansa bırakmak istemiyorum. inşallah iyi olur. sağol canımmm

selamun aleyküm kizlar hayirli cumalariniz olsun bol bol bebislerimiz olsun insallah 🙂

aleyküm selam canımmm hoşgeldiinn sana da hayırlı cumalar. evettt bu mübarek günde inşallah rabbim sizlere de meleklerinizi tez vakitte yollar

Amin canim,dualarim senin ve bebisinle.Allahim korusun ikinizide🙂

çok teşekkürler canım sağolasın amiiinnn