Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

içime su serptin valla Allah bütün dileklerini yerine getirsin inşallahhh!!!ya varya yüzümü güldürdün yaaa seninde hep gülsün emi

evet sevilay laraya katılıyorum.... korunmadan siz normal cinsel hayatınıza devam edin. cidden o zaman bebişine kavşursun inşallah. testleri, preseed i boşver ama hergün 2-3 adet kuru incir ye.

hayırlısı LARAcım bizlerde inşallah meleklerimize kavuşacağızz

tamam cnm cok saol yardimlairn icin bende öyle yapiyim yastik koyup ayaklarimi dikiyordum ama bide saga sola dönerek yatiyim

rica ederim canımmm ne demek....önce biraz yastığı altına koyup dizlerini sana doğru çek, havaya kaldırmakla aynı. sonra sağa sola dön. aslında yatağınızın yatak başı varsa ayaklarını onun üstüne koyarak da sağa sola dönsen daha iyi olur bence.

içime su serptin valla Allah bütün dileklerini yerine getirsin inşallahhh!!!ya varya yüzümü güldürdün yaaa seninde hep gülsün emi

amiiiinnnn canım çok sağol. inşallahhhhhhh 🙂

tamam bitanem cok saol bu ay 21 23 25 döllenme günlerimdi 25 indede gün asiri yaparim ve dedikleirni uygularim cnm insallahta tutar

hayırlısı LARAcım bizlerde inşallah meleklerimize kavuşacağızz

Insallah canim yaa.Bende cok sabirsizlaniyorum ama malesef elimden beklemekten baska bisey gelmiyor.Tam 10 senedir ikinci cocuk icin ugrasiyoruz.Bu arada 3 tane düsük oldu.Simdi tekrar hamile kalirsam tekrar düsmesi cok yüksek ihtimal.Bu yüzden disimi SIKIP beklemekten baska carem yok.