canım sıkıntı stres yaptığım her an gevşeyemediğim için sıkıntı yaşamıştım. ama hamile kaldığım ay 2 kez ilişki oldu...film çektirmiştim ya ondan pre-seed kullanamadım ve bu ay nasıl olsa gelmez diye rahatlamıştım...sonunda meleğim geldi. inşallahhhhh sizlerin de gelecekkkkk
Bak esinin dedigi cok güzel fikir.Kafandan cikardigin an hamile kalirsin bak görürsün.En iyisi ara verin ama korunmada tabii.Düzenli iliskiye devam edersiniz ama su ovulasyon testleriyle degil.Zaten ben o testlerden cok bir adetten diger adete kadar gün asiri iliskiden yanayim.Bence bu daha etkili olur.
evet sevilay laraya katılıyorum.... korunmadan siz normal cinsel hayatınıza devam edin. cidden o zaman bebişine kavşursun inşallah. testleri, preseed i boşver ama hergün 2-3 adet kuru incir ye.
Bak esinin dedigi cok güzel fikir.Kafandan cikardigin an hamile kalirsin bak görürsün.En iyisi ara verin ama korunmada tabii.Düzenli iliskiye devam edersiniz ama su ovulasyon testleriyle degil.Zaten ben o testlerden cok bir adetten diger adete kadar gün asiri iliskiden yanayim.Bence bu daha etkili olur.
rica ederim canımmm ne demek....önce biraz yastığı altına koyup dizlerini sana doğru çek, havaya kaldırmakla aynı. sonra sağa sola dön. aslında yatağınızın yatak başı varsa ayaklarını onun üstüne koyarak da sağa sola dönsen daha iyi olur bence.
rica ederim canımmm ne demek....önce biraz yastığı altına koyup dizlerini sana doğru çek, havaya kaldırmakla aynı. sonra sağa sola dön. aslında yatağınızın yatak başı varsa ayaklarını onun üstüne koyarak da sağa sola dönsen daha iyi olur bence.
Insallah canim yaa.Bende cok sabirsizlaniyorum ama malesef elimden beklemekten baska bisey gelmiyor.Tam 10 senedir ikinci cocuk icin ugrasiyoruz.Bu arada 3 tane düsük oldu.Simdi tekrar hamile kalirsam tekrar düsmesi cok yüksek ihtimal.Bu yüzden disimi SIKIP beklemekten baska carem yok.