tamam bitanem cok saol bu ay 21 23 25 döllenme günlerimdi 25 indede gün asiri yaparim ve dedikleirni uygularim cnm insallahta tutar
insallah bacim allah bana ikinci melegimi yollar benim ilk melegim kizimda kardesinin gelmesine sevinir artik ona kizim dua et demekten yoruldum 🙁:küstüm: oda ediyor kücück elleriyle her gece yatakta allahim bana kardes ver diye umarim bu kizimla bekledigimiz son ayimiz olurinşallahhhhh tutar... döllenme günlerim geçti diye bırakma, regl gününe kadar devam et, bazen geç yumurtlama olabiliyor.
Sende cok tatlisin canimmm🙂kız siz ne tatlısınızzz 🙂 valla yemiş kadar oldum.
Bencede iliskilere bir adetin bittigi andan diger adetin basladigi ana kadar devam etmek gerekir.Yumurtlamanin ne zaman olacagi belli olmaz🙂inşallahhhhh tutar... döllenme günlerim geçti diye bırakma, regl gününe kadar devam et, bazen geç yumurtlama olabiliyor.
insallah bacim allah bana ikinci melegimi yollar benim ilk melegim kizimda kardesinin gelmesine sevinir artik ona kizim dua et demekten yoruldum 🙁:küstüm: oda ediyor kücück elleriyle her gece yatakta allahim bana kardes ver diye umarim bu kizimla bekledigimiz son ayimiz olur
tekrar hg cnm benimayy kızlar netten düştüm çok zor oldu geri gelmem bağlanmıyodu
ayy kızlar netten düştüm çok zor oldu geri gelmem bağlanmıyodu
Allahim sizinde bizimde dualarimizi kabul etsin gülüm🙂insallah bacim allah bana ikinci melegimi yollar benim ilk melegim kizimda kardesinin gelmesine sevinir artik ona kizim dua et demekten yoruldum 🙁:küstüm: oda ediyor kücück elleriyle her gece yatakta allahim bana kardes ver diye umarim bu kizimla bekledigimiz son ayimiz olur
cennet anaların ayakları altındadır denmiş bu kadar sabırla cennet analarının arsında olcaz inşallah Rabbim en hayırlısını verir inşallah bekleyelim canımm beraberce bizde yanındayız yalnız değilsin tamam mı güzellikInsallah canim yaa.Bende cok sabirsizlaniyorum ama malesef elimden beklemekten baska bisey gelmiyor.Tam 10 senedir ikinci cocuk icin ugrasiyoruz.Bu arada 3 tane düsük oldu.Simdi tekrar hamile kalirsam tekrar düsmesi cok yüksek ihtimal.Bu yüzden disimi SIKIP beklemekten baska carem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?