Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yalniz olmadigimi bilmek cok güzel gercekten.Buraya bilmeden önce kimseyle bu konularda bu kadar cok dertlesemezdim.Kimseyi SIKMAK istemiyor insan derdiyle.Ama burasi cok güzel bir ortam.Hepimizin sorunlari benzer.Herkes birbirine destek oluyor.Cok sey ögrendim buraya girdigimden beri.BendeBirtanem.Eksik olmayin hepiniz🙂

kızlar ikindi okundu burada ben çıkıyorum namaz kılayım sonrada yemek işine bakayım hepinizi öpt.Allaha emanet olun MRS.M yerinden kalkma minik meleğe iyi bak emi iyiki girdim valla destekleriniz olmasaydı ne yapardım Allah razı olsun

amin bacim yasadiklarimiz cok benzer sende ikinciyi bekliyorsun bende bebeim umarim son ayimiz olur bu ay 🙂
Allahim kaderlerimizi benzetmesin gülüm.Ne seninle nede dünyada baska bir kimseyle...
Bu mübarek günde rabbim hepinize meleklerinizi yollasın inşallahhhhh o kadar çok istiyorum ki hem de yürekten. amin.
Amin birtanem,su mübarsk günde hamile agzinla yaptigin dua makbul olur insallah.

allah kabul etsin canım. tamammm dinleniyorum, senden deee...

görüşürüz kızlar ben de biraz yatar şekilde uzanayım. öpüyorum sizi hoşça kalın.