cennet anaların ayakları altındadır denmiş bu kadar sabırla cennet analarının arsında olcaz inşallah Rabbim en hayırlısını verir inşallah bekleyelim canımm beraberce bizde yanındayız yalnız değilsin tamam mı güzellik
Yalniz olmadigimi bilmek cok güzel gercekten.Buraya bilmeden önce kimseyle bu konularda bu kadar cok dertlesemezdim.Kimseyi SIKMAK istemiyor insan derdiyle.Ama burasi cok güzel bir ortam.Hepimizin sorunlari benzer.Herkes birbirine destek oluyor.Cok sey ögrendim buraya girdigimden beri.BendeBirtanem.Eksik olmayin hepiniz🙂
kızlar ikindi okundu burada ben çıkıyorum namaz kılayım sonrada yemek işine bakayım hepinizi öpt.Allaha emanet olun MRS.M yerinden kalkma minik meleğe iyi bak emi iyiki girdim valla destekleriniz olmasaydı ne yapardım Allah razı olsun
kızlar ikindi okundu burada ben çıkıyorum namaz kılayım sonrada yemek işine bakayım hepinizi öpt.Allaha emanet olun MRS.M yerinden kalkma minik meleğe iyi bak emi iyiki girdim valla destekleriniz olmasaydı ne yapardım Allah razı olsun