Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşgeldin aramıza , söylediğin ilacı duymadım daha önce , bal tarçın ç.otunu yapan vardı ama kimdi onuda hatırlayamadım kusura bakma ...

içimden birşey koptu okuyunca 🙁
kopmasın tontişim kopmasın..üzülecek birşey yok..yaşım ileri ve hayatımda ilk defa deniyorum..tabii ki ilkinde tutmayacaktı..ben söylemiştim zaten biliyorsun..üzülme ben zor elde etmeye, kan ter içinde kalıp ancak almaya alışkınım..inan ki çok üzülmedim zaten biliyodum..bakalım bu ay ne olacak..hadi şimdi onu merak edelim seni kocaman öptüm tatlım benim...

yaa canım şimdi öğrendim.üzüldüm ama güçlü durmana sevindim.bilgisayarın başından kalktığında da güçlü durmaya devam et.Allah sabrının mükafaatını en güzel hediyeyle verecektir.hepimiz seni seviyoruz.Rabbim de seviyor.kazanarak elde etmeni istiyor.kazanarak elde et ki bebişinin kıymetini ii bilen annelerden olasın.bence bu ay vücudun biraz alışmıştır.bir dahakine tutar inşaallah

merhaba cnm hg diyim ilk önce aramiza ins hamis olursun bu ay yardimci olmak isterdim ama ben kullanmaidm öyle bisey umarim diger arkiler yardimci olur 🙂

hoşgeldin aramıza.desenim izgil yaptı onu galiba

hatırlayamadım 🙁

canım , namazdaydım kusura bakma yetişemedim yine , yok gerçekten yazını okuyunca tam midemin üst kısmından bişey koptu düştü sanki ,öyle çok istiyorum ki senin bebişin olmasını Rabbim biliyor,kiimse darılmasın gücenmesin hepinizin yeri ayrı ama Selzeh,Mrs.m bir de ŞEHNAZIM bambaşka benim için ,onlar ikiside meleklerine kavuştu Allahın izniyle sıra sende be güzelim ,bi görsem bebişini yüreğim gam yemeyecek.
yarın uğramaya çalışıcam tatlım.öpüyorum

merak etme iyiyim..dünyanın sonu değil ki..daha ilk denemem..belki bir dahakine..ya da bir dahakine..bakıcaz..bu hayatta sahip olduğum ya da olmadığım herşeyden son derece memnunum..herşey yolunda..sadece şu panik atak beni çok yoruyor..onun dışında yola devam..bakalım neler olacak..hepimiz için hayırlısı olsun..

Allah kabul etsin canım..tamam canım gelebilirsen gel..yarın lalehan hanım çağırdı 11 gibi orada olucam..galiba 11.30 da işyerimde olurum sen kendini ona göre ayarla..gelebilirsen tabii..gelemezsen de sorun değil..muckxxxx