merak etme iyiyim..dünyanın sonu değil ki..daha ilk denemem..belki bir dahakine..ya da bir dahakine..bakıcaz..bu hayatta sahip olduğum ya da olmadığım herşeyden son derece memnunum..herşey yolunda..sadece şu panik atak beni çok yoruyor..onun dışında yola devam..bakalım neler olacak..hepimiz için hayırlısı olsun..
böyle düşünmen beni çok mutlu etti.ben inanıyorum yakın bir zamanda gelecek meleğin.babam hep derdi bir şeyi gerçekten istersen olur diye.Rabbim senin de isteğini en güzel şekilde kabul edecek.çünkü en içten şekilde istiyoruz olmasını.nasıl olduğunu çok iyi biliyorum.geçen aya kadar ben de isteyenlerdendim.
olsun cnm onlarda gecer zamanla bende iyyim cnm bu aralar bolca calisiyorum bugünde gün asiri girdim iliskiye döllenme günümdü hesaplamalarima göre bakalim tutucakmi
Allah kabul etsin canım..tamam canım gelebilirsen gel..yarın lalehan hanım çağırdı 11 gibi orada olucam..galiba 11.30 da işyerimde olurum sen kendini ona göre ayarla..gelebilirsen tabii..gelemezsen de sorun değil..muckxxxx
olsun cnm onlarda gecer zamanla bende iyyim cnm bu aralar bolca calisiyorum bugünde gün asiri girdim iliskiye döllenme günümdü hesaplamalarima göre bakalim tutucakmi
bak benim 10 gün geç olmuş.yani bence erken veya geç olma ihtimaline karşın adet bittikten sonra bi dahaki adete kadar gün aşırı olması daha iyi ne olur ne olmaz.bi de ateş ölçme yöntemini tavsiye ederim.burda bi hemşire söylemişti.öyle hamile kaldım 2 çocuğuma da demişti.
kızlar hemen kaçıcam işlerim çok yoğun..regl oldum maalesef..benim bebişim gelmemiş bu ay da..yarın doktorum çağırdı bu durumda mayısta tekrar aşılama yapılacak..onun için ilaç falan başlıcam..üzülmeyin..ben çok üzülmedim..yola devam🙂 hepinizi öpüyorum..
canımsın yaaa....yola devam edeceğine sevindim gülüm...diğer mesajlarına okudum biliyormusun seni her geçen gün dahada güçlü görüyorum
çok değil...bir kaç ay içinde meleğine kavuşacağına inanıyorum öpüyorum seni
bak benim 10 gün geç olmuş.yani bence erken veya geç olma ihtimaline karşın adet bittikten sonra bi dahaki adete kadar gün aşırı olması daha iyi ne olur ne olmaz.bi de ateş ölçme yöntemini tavsiye ederim.burda bi hemşire söylemişti.öyle hamile kaldım 2 çocuğuma da demişti.
testlerden alicam cnm yumurtlamayi belli edne testlerden o ates ölcme yöntemini inan hic bilmiyorum bilmedigim seyide nasil yaparim ondan uygulamiyorum
canımsın yaaa....yola devam edeceğine sevindim gülüm...diğer mesajlarına okudum biliyormusun seni her geçen gün dahada güçlü görüyorum
çok değil...bir kaç ay içinde meleğine kavuşacağına inanıyorum öpüyorum seni