kız var yaa , bacaklarımda hissediyom nerdeyse yumurtalıklarımı , kasıklardan aşağı inecekler sanki, akşam benimde acayip sancım vardı ,yürüyemiyodum ,test silik çıktı , bu gün de öyle ,gezdik bir de yine sancı ama yine silik , anlamadımki yumurtalar büyüdüde çatlamıyorlarmı acaba ?????????? akıntıda var ama test silik çıkıyor yaaa 🙁
bilmiyorum gülüm yaaaaa emin olamıyorum bütün bu yaşadığım şeyler.....
incir yemesen kesin hamileyim diyeceğim ama üstüste uyguladığım kürlermi sebeb oluyor bu duruma diye düşünmekten kendimi alamıyorum
beklemekten ve dua etmekten başka elimden ne gelir
okadar kasma kendini askom belkide o yedikleirn sayesinde hamis kalmissindir birazda iyi düsün iyi olsun melegim belki bebis yerlesiyordur ana rahmine bide burdan düsün hem nedne hala bi dr gitmedin cnm ya okadar strese girmekten iyidir bitanem
okadar kasma kendini askom belkide o yedikleirn sayesinde hamis kalmissindir birazda iyi düsün iyi olsun melegim belki bebis yerlesiyordur ana rahmine bide burdan düsün hem nedne hala bi dr gitmedin cnm ya okadar strese girmekten iyidir bitanem
canım eşim haziranda izine çıkacak o dönemde gitmeyi düşünüyorum...bir dahaki ay sadece incir yiyeceğim ve bu ayki gibi günde 7 8 edet değil 3 4 edet yiyeceğim
neyse yaaaa zaman gösterecek sonucu beklemelerdeyim...testte aldım bugün daha 1 haftam var ama aldım işte.....
kuru soğan canım....ben 1 adet soğanı ince ince doğradım üzerine sumağı döktüm üzerine çıkana kadar....sonra 1 saat kadar beklettim ve yedim (yada yemeye çalıştım diyeyim)varya tadıdı çok kötü oluyor ama yedim işte biraz...zaten ertesi gün bildiğin gibi lekelenmelerim başladı...o lekelenmelerimide yumurtalarım çatlamasına bağlıyorum ben neyse canımıniçi dene gülüm sende
kuru soğan canım....ben 1 adet soğanı ince ince doğradım üzerine sumağı döktüm üzerine çıkana kadar....sonra 1 saat kadar beklettim ve yedim (yada yemeye çalıştım diyeyim)varya tadıdı çok kötü oluyor ama yedim işte biraz...zaten ertesi gün bildiğin gibi lekelenmelerim başladı...o lekelenmelerimide yumurtalarım çatlamasına bağlıyorum ben neyse canımıniçi dene gülüm sende
kıssss bende tam aksine taze soğanı yiyemem...evet yemeklerin yanında yeee zaten başka türlü yemek mümkün olmuyor
cnımıniçi ne olur bu ayı en iyi şekilde değerlendir bak yumurtalarında bu kadar gelişmişken zaten en az 2 tane yumurtan vardır inşallah onlarda en güzel şekilde çatlar ve döllenirler...ilk favorim sensin hadi gülüm...
ben çıkıyorum kızlar hepinizi bol bol öpüyorum kendinize çooooook iyi bakın