aaayyy evet yaaaaaa hele bi gelsin totolarından totolarından ısırıcamaynen bende nefret ederim sogandan😀 ama bu melekler daha gelmeden annelerine ettiklerine bak ya bi gelsinlerde sorariz biz onlara
kıssss bende tam aksine taze soğanı yiyemem...evet yemeklerin yanında yeee zaten başka türlü yemek mümkün olmuyor
cnımıniçi ne olur bu ayı en iyi şekilde değerlendir bak yumurtalarında bu kadar gelişmişken zaten en az 2 tane yumurtan vardır inşallah onlarda en güzel şekilde çatlar ve döllenirler...ilk favorim sensin hadi gülüm...
ben çıkıyorum kızlar hepinizi bol bol öpüyorum kendinize çooooook iyi bakın
umarim cnm cikicak testte ben senden iyi haberler bekliyorum hayirlisi olsun tatlim yaa incir yede herseyin fazlasi zarar demisler cnm azar azar ye fazla yem öyle bebem hadi bakalim umarim hayirlisi olur senin icin tatlimcanım eşim haziranda izine çıkacak o dönemde gitmeyi düşünüyorum...bir dahaki ay sadece incir yiyeceğim ve bu ayki gibi günde 7 8 edet değil 3 4 edet yiyeceğim
neyse yaaaa zaman gösterecek sonucu beklemelerdeyim...testte aldım bugün daha 1 haftam var ama aldım işte.....
oooyyyy gülümmmm...kuzunu gördüm sankiii...aayyy maşallah Rabbim bahtını açık etsin tüm engelleri ona kolay eylesin eeeee tabi kuzucuğunun yanına meleğinide göndersin inşalllaaaah öpüyorum tatlım kaçtım benvar galiba Allahın izniyle ,iki taraftada ağrım var çünkü,tek olurdu hep , bu ay inşaallah cnmmm...
oglunda yakisikliymis baya cnm yaa allah bagislasin insallah akrdesi tezden gelir benim kiziminda insallah tezden gelirlervar galiba Allahın izniyle ,iki taraftada ağrım var çünkü,tek olurdu hep , bu ay inşaallah cnmmm...
güle güle izgilim öpüyorum cnm senioooyyyy gülümmmm...kuzunu gördüm sankiii...aayyy maşallah Rabbim bahtını açık etsin tüm engelleri ona kolay eylesin eeeee tabi kuzucuğunun yanına meleğinide göndersin inşalllaaaah öpüyorum tatlım kaçtım ben
oooyyyy gülümmmm...kuzunu gördüm sankiii...aayyy maşallah Rabbim bahtını açık etsin tüm engelleri ona kolay eylesin eeeee tabi kuzucuğunun yanına meleğinide göndersin inşalllaaaah öpüyorum tatlım kaçtım ben
oglunda yakisikliymis baya cnm yaa allah bagislasin insallah akrdesi tezden gelir benim kiziminda insallah tezden gelirler
var galiba Allahın izniyle ,iki taraftada ağrım var çünkü,tek olurdu hep , bu ay inşaallah cnmmm...
amin tamam cnm allaha emanet ol görüsmek üzere byecanımsın , aminnn, inşaallah tatlımmm...
İnşaallah güzelim , Rabbim yavrularımızı kardeşsiz bırakmasın , çok öpüyorum seni ben de çıkıyorum ,kendine iyi bak tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?