Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

efsuncum hangisi daha erken sonuç veriyo onu sormuştum,zaten ben almış bulundum yarına kadar olmazsam sabah yapacağım,sonra olmazsa forteldan alırım

inşallah regl olmazsın canım . umarım hamişsindir
evet bende fortel diye biliyorum en erken sonuç veren olarak ama diğerlerine göre hem pahalı hemde her eczanede bulunmuyo canım . umarım yarın sabah yaptığında az da olsa çıkar 2. çizgi
buarada kaç gün var regline?

bakalım noolcak canım ben de heyecanla bekliyorum valla..doktor önümüzdeki ay aşılama yapıcaz dedi..yaşım ileri olduğu için beklemek istemedi..doğal yollardan sadece 1 ay deneyebilmiş olucaz böylece..yani bu ay..önümüzdeki ay doooğruu doktor masasına..canım bebişinin cinsiyetini hissedebiliyo musun ya da ne geçiyo gönlünden tabii önce sağlıklı olsun.. güzel Allahım hayırlısını nasip etsin ama..sen ne istiyosun..

inşallah aşılamaya gerek kalamadan buay doğal yoldan hamiş olursun inşallah canım benim . hep dualarımdasınız . bende 20 ay bekledim hep hüsranla sonuçlandı . çok şükür buay hamiş kaldım Rabbime şükürler olsun . umarım herşey yolunda gider .
yarın eşim izin alacak doktora gidecektik ama eşimin sınavı var işle ilgili . o sebepten randevuyu çarşamba sabah 10 a aldırdık .
inşallah kesemizi ve bebğimizi görürüz . şuan tek düşündüğüm bu . cinsiyet düşünmüyorum bile canım . herşey yolunda olsun bebğim sağlıklı hayırlı olsunda kız erkek farketmez canım
senin içinden bişey geçtimi peki benim adıma?

yok ben herkes için sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum..ben seni merak ettim..içine bişi doğdu mu diye..bazı arkadaşlarım hamile kaldıkları anda kesin kız ya da kesin erkek diye hissettiler doğru da çıktı..ben çok şaşırmıştım..tabi hayırlısı olsun sağlıklı olsun da..hani insanın içinden geçer işte..insanlık hali..ben deli gibi kız isterim mesela..Allahın bildiğini kuldan mı saklayayım..hep dua ediyorum Allahım sen bu aciz kuluna bakma..hayırlısını nasip et diye ama..naapim bayılıyorum kızlara🙂

aynen menekşecim aynen vallahi bende kız çocuklarını severim ama tabiki dedğin gibi Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin öncelikle. tabiki hepimizin duası bu canım
görümcem ve ağbimin eşi ben daha sormadan senin kızın olur içimden öyle geçiyo dediler. çin takvimine göre de erkek bakalım çinlilermi yanılacak bizimkilermi?
hayırlısı olsun canım
menekşecim buarada canım muhabbet güzelde benim çıkmam gerek canım
ev taşicam işlerim var birde pc karşısında fazla durmamam gerek
Allaha emanet ol.

ya abimler de çin takvimine göre kesin kız dediler.. ultrasonda pipi çıktı karşımıza çok komik olduydu..hadi canım öptüm seni tekrar teşekkürler bilgiler için

efsunnn regl oldum canım üzüldüm ama çok üzmüyorum yinede kendimi çünkü hep hayırlısını istedim Rabbimden.üsttelik diyorum daha 4.ayımızdı denemelrde Rabbim vaktini saatini biliyo inşallah hayırlısıyla nasip eyler bebişimi hepimize inşallah kızlar.efsuncum dua et olurmu canım lütfen bu ay olsun inş hayırlısıyla

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:

birmur...........................9-10 temmuz(Haber bekliyoruz)
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi.................13-15 temmuz
yağmurun annesi........18 temmuz
yaz günesi.................18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz
ela_1982..................1 agustos

hazal3......................3 agustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Nur85......................13 Ağustos
:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile..

nurcum yapma cnm ya,benim de moralim bozuldu biraz önce,yağmurun annesinden sonra dayanamadım hemen bir test yaptım,ilk kez yaptığım için biraz da zorlandım,belki de beceremedim,ama olmasaydı,hiç çizgi çıkmazdı di mi,tek çizgi çıktı ya,sabah yapmadım,hem de reglime tahminen iki gün var ama yine de moralim çok bozuldu,galiba ümitliydim,şimdi kendimi değilime şartlandıracam,bidaha ki testi de bakalım ne zaman yapacam