Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ihihih süper cnm yaa demekki meleğin sağlıklı ve içerde annesinin midesini karıştırıyoobiliyomusun midem bulanıyo demek bile güzell selzeh bana kızar şimdi fıstığım yaa oonunda epey mide bulantısı varya bana diyo inşş senin hamişliğinde bulanmaz.biz onla konuşurken hep derdik mide bulantısı bile güzel yaşayalım dieee yaa şimdi o budurumdan muzdarip banada deme ölee diyoo bitanem yaa dünden beri yok oda çok ösledimmmmmmmmmmmm

tweety canım hayırdır ne hastalığın çıktı?

canım sorma yaa tamda testte çift çizgiyi görmüşken tam yumurtlama dönemime denk geldi bu hastalık canım bende orta kulak iltihabı vardı her yıl bi kere tekrar eder yılda bir kez hastanelik olurum ben yine iltihap olmuş işte akşamdan beri zonkluyordu kulağım bugün izin aldım işten gittim hemen hast.ye 2 kutu antibiyotik hap ve bir tane antibiyotik damla verdi dr. bende kullanmak istemiyorum ama çok ağrım var bilmiyorum ne yapıcam???

yaaaa sorma ben de herşeye razıydım, hala da razıyım 🙂 çok şükür rabbim meleğimi verdi diye... ama okulda olmaz inşallah diye dua ediyorum. inşallah çıkarmam bakalım.
canım çok zor gerçekten ama olsun inşşaaallahhh sen de yaşarsın. dün tatildi ya belki bir yerlere gitmişlerdir.

canımmm bu çok karışık bir durum. benim korunmadığım dönemlerde bel ağrım vardı. doktora gittiğimde doktor gebelik şüpheniz var mı demişti ben de haliyle evet demiştim. çünkü olabilirdi. vereceğim ilaç bebeği etkilemez ama yine de kadın doğum uzmanına danışın demişti.
yani kullanmamanda fayda var ama nasıl duracaksın bilemiyorum.

Ama şuan ben daha yumurtlama dönemindeyim yumurta çatlayacak sonra spermle döllenecek sonra rahme yerleşmesi en az 10-15 gün jinekologlarda öyle diyorlar ya zaten ilk başta zararı olmazmış diye sana dr.un sormasındaki amaç adet geçti geçecek yani çok yeni olabilir die ama ben daha döngümün tam ortasındayım.. Yaa ne bileyim işte bir iki gün içerim sonra içmem oda ağrım geçene kadar sadece... Regl olursam tekrar devam ederim...