Efsuncum aşkım benim seni bu saatlerde burda görmekk .. ay efsunum benimmm ösledim senidee cadııı.. Seni zaten bir yakalayım saçını başıını yolacammm... ahh senii varyaa seniiiii cadılozz... 😀
Yaaaaaa Meleklerr nerdesinizzz yaa ben heycanla burdan sizlerden bişiler bekliyorum ama sizler nerelerdesiniz canımcım... Yaa meleklerr bir tane daha anne adayı var aramızdaa maşallah allah nazarlardan saklasınn ohh ohhh sitemizz hamişlerleee doluu... 😀
nurcum yapma cnm ya,benim de moralim bozuldu biraz önce,yağmurun annesinden sonra dayanamadım hemen bir test yaptım,ilk kez yaptığım için biraz da zorlandım,belki de beceremedim,ama olmasaydı,hiç çizgi çıkmazdı di mi,tek çizgi çıktı ya,sabah yapmadım,hem de reglime tahminen iki gün var ama yine de moralim çok bozuldu,galiba ümitliydim,şimdi kendimi değilime şartlandıracam,bidaha ki testi de bakalım ne zaman yapacam
canım şaka maka bende çok ümitlenmişim yaa ama dediğim gibi napıyım artık hayırlısı böyleymiş bidaha ki aya umutlar devam ediyo.sen daha üzme canını yaa test hemen sonuç vermiyo döllenme geç olmuşsa geç belli olur canım sabret biraz daha
canım şaka maka bende çok ümitlenmişim yaa ama dediğim gibi napıyım artık hayırlısı böyleymiş bidaha ki aya umutlar devam ediyo.sen daha üzme canını yaa test hemen sonuç vermiyo döllenme geç olmuşsa geç belli olur canım sabret biraz daha
birmur...........................9-10 temmuz(Haber bekliyoruz) duygum_06.................15 temmuz Yaz esintisi.................13-15 temmuz yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Selzeh.....................31 temmuz ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos Fatosss....................8-10 Ağustos nur85.......................13 ağustos :amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) yağmurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile..
yağmurun annesi ccanımmm yaaa okadar çok sevindim ki benim bu ay olmadı üzülüyodum ama senin haberini duyunca çok ii oldum gerçekten tatlım bizlerede dua et olurmu hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin
nurcum üzme kendini..yaz esintisi sen de lütfen üzmeyin kendinizi..bakın ben 38 yaşına geldim..inanın bir saniye vaktim bile olmadı bebek düşünmek için..ancak bundan sonra.. o da güzel Allahım nasip ederse..etmezse de vardır benim için bi bildiği..
mutlaka olur hayırlısı ile..bu olduydu olmadıydı heyecanı da güzel di mi..bunu heyecanı hayal bile edemeyenler var..bizim hiç olmazsa ümit etme heyecanlanma şansımız var..şükürler olsun rabbime..canlarım üzülmeyin..
Ayy canım bendeee senii nasıl ösledimm cok uzun zaman olduu seninlee görüşmeyeliii... Özletme kendini birtanem arada birr ceee eeee deee .... seni burda görmek beni çok mutlu etti ablasıı .... Yüzümde tebessümee sebeb oldun aksam aksamm... MuCuXxX:hıms: