Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Annaaa meneksheeeemm canım ablammm iyi akşamlar canım.. Ayyy canım benimmm hoşgeldinnn.. seni görmek ne güzelll meleğimm... hoşgeldin sefalar getirdinn canımcımmmm 😀

Efsuncum aşkım benim seni bu saatlerde burda görmekk .. ay efsunum benimmm ösledim senidee cadııı.. Seni zaten bir yakalayım saçını başıını yolacammm... ahh senii varyaa seniiiii cadılozz... 😀

Yaaaaaa Meleklerr nerdesinizzz yaa ben heycanla burdan sizlerden bişiler bekliyorum ama sizler nerelerdesiniz canımcım... Yaa meleklerr bir tane daha anne adayı var aramızdaa maşallah allah nazarlardan saklasınn ohh ohhh sitemizz hamişlerleee doluu... 😀

canım şaka maka bende çok ümitlenmişim yaa ama dediğim gibi napıyım artık hayırlısı böyleymiş bidaha ki aya umutlar devam ediyo.sen daha üzme canını yaa test hemen sonuç vermiyo döllenme geç olmuşsa geç belli olur canım sabret biraz daha

Geçmiş olsun canım.. Hayırlısı olsun kuzum yaaa.. Sıkmaa canını Allahtan ümitt kesilmezzz.... İnşallah bir dakii ayaa herşey daha güzel olur...

canım angelim arada sırada düşüyorum netten o yüzden geç cevap verdim bu akşam bi acayip internet..canımın içi muckkkksssss össslemişim seniiii

nurcum üzme kendini..yaz esintisi sen de lütfen üzmeyin kendinizi..bakın ben 38 yaşına geldim..inanın bir saniye vaktim bile olmadı bebek düşünmek için..ancak bundan sonra.. o da güzel Allahım nasip ederse..etmezse de vardır benim için bi bildiği..
mutlaka olur hayırlısı ile..bu olduydu olmadıydı heyecanı da güzel di mi..bunu heyecanı hayal bile edemeyenler var..bizim hiç olmazsa ümit etme heyecanlanma şansımız var..şükürler olsun rabbime..canlarım üzülmeyin..

canım angelim arada sırada düşüyorum netten o yüzden geç cevap verdim bu akşam bi acayip internet..canımın içi muckkkksssss össslemişim seniiii
Ayy canım bendeee senii nasıl ösledimm cok uzun zaman olduu seninlee görüşmeyeliii... Özletme kendini birtanem arada birr ceee eeee deee .... seni burda görmek beni çok mutlu etti ablasıı .... Yüzümde tebessümee sebeb oldun aksam aksamm... MuCuXxX:hıms: