[ı][sıze=5]şey ben preseedi kullandığını okumuştum sen dönemin boyunca düzenli kullanıp öyle mi hamile kaldın ben bu ay kullandım ama 3-4 defa anca kullanabildim kızlar iki adet arası gün aşırı ilişki daha sağlam diyor benimde kafam karıştı ben ovulasyon testine göre hareket ettim sen naptınn??çok sordum dimi[/sıze][/ı]
evet cnm kullandım ben o ovulasyon testini pek kullanmayı beceremedim kendi hesabıma göre sadece 1 kere o testlerde açık renk çıkmıştı o çift çizgi ben 11. Gün 13.gün çalıştık düzenli olarak sonra eşim hastalanınca biraz ara vermek zorunda kaldık sonra 17.gün çalıştık bide başka bizde fazla deneyemedik ama işte allahtan oldumu oluyo cnm 20.günde presedsiz çalışma yaptık yani gün aşırı herzaman daha iyi.yok cnm sorucan tabi anlatırım seve seve inşallah sendende güzel haberler alıcaz
evet cnm kullandım ben o ovulasyon testini pek kullanmayı beceremedim kendi hesabıma göre sadece 1 kere o testlerde açık renk çıkmıştı o çift çizgi ben 11. Gün 13.gün çalıştık düzenli olarak sonra eşim hastalanınca biraz ara vermek zorunda kaldık sonra 17.gün çalıştık bide başka bizde fazla deneyemedik ama işte allahtan oldumu oluyo cnm 20.günde presedsiz çalışma yaptık yani gün aşırı herzaman daha iyi.yok cnm sorucan tabi anlatırım seve seve inşallah sendende güzel haberler alıcaz
ya varya inanılmaz bişi bu bende aynen senin gibi 11-13.gün ve 17.gün aynen preseedsiz 20.gün çalıştık Allahım inşallah sana nasip ettiği gibi banada bi bebiş nasip eder çok teşekkürler canım Allah razı olsun bebeğini hayırlısıyla kucağına almak nasip olsunn çok teşekkürler🙂