Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

su listede beklemek bile heycan veriyorr ayhhhhhhhhhhhhhhhhh

mrsm bacim hg nasilsin cnm yigenim nasil bende birazdan cikicam aksam namazini kilcam iyki geldin cnm

hoşbulduk canımmm iyiyiz çok şükür.... tamam canım allah kabul etsin.

vallaha bitanem 15 günüm kaldi regl olmama ama kasiklarim agriyor arada cokta akintim oluyor bundna öte gayri bisey yok bende 😀 sende durumlar nasil hayatim

iyi işte bunlar yumurtanın çatlayacağı ya da çatlamak üzere olduğunu gösteren belirtiler. çalışmalara devam et bu günler önemli...hatta regl olacağın güne kadar devam et canım. inşallahhhh hayırlı haber alırız.
çok şükür iyiyim canım dinleniyorum sadece

insallah cnm sana bisey diycem ben surda okadar güzel sohbet ediyorsunki senin sohbetinden hic cikmiyasim geliyor bacim sen bide desen ikinizin hastasiyim ben ama bagzilari cok farkli davraniyor acikcasi herkesle böyle zevkli sohbet edilmiyor gülüm cok seviyorum seni unutma bunu bebem

ay yerim ben seniiii ,küçük cadııı 🙂 kıskanmış mı eskileri gülyüzlüm beniiim....sen de başkasın , dedim ya herkesin yeri başşşşkaaa ....... ben onların içinde en yeniyim 8 aydır buradayımm,diğerleri yıladan fazlaaaa ...

mrs. m okudun mu benim yumurta çatlamadı galiba bu ayy 🙁( çıkmadı testte çift çizgi , silik çıkıyordu bu akşam o da gittiii

desencimmm canım yazını okudum...

her zamanki saatte mi yapmıştın testi bir de idrarını tutmuş muydun?

bence ne olursa olsun ümitsizliğe kapılma çalışmalara devam et tatlım.

vermez miiiiiiii inşallah hayırlı bekleyiş olur ve en alta inersin.
insallah bitanem inanirmisin sevilay bi dua yazdi onu 100 kere okuyan sabah namazindan sonra duasi kabul ediyormus allah bende yaptim okudum cuma günü hemd e onda bile büyük ümit besledim bacim anla iste bizimkisi beklemekten baska bisey deil sabreden dermis muradina ermis umarim gebermislerden olmayiz sabrederek😀

he valla bacim icim burkuldu ne kötüymüs ynei olmak dislanma duygusu gibi bisey hissettim ühühü iyki senle mrsm var valla bi adam akilli sizle sohbet edebiliyorum burda saolsun meryemde bugün benimle yazisti yoksa neyse .. desen sana bi dua yazicam onu sabah namazina kalk ve 100 kere oku kesinlikle allah kabul ediyormus yaziyimmi bacim

çok sağol...burdaki ortamı ben de çok seviyorum...ondan sürekli burdayım 🙂

hoşgeldin mrs.m nasılsınız bugün?

hoşbulduk canımmm iyiyiz çok şükür siz nasılsınız bakalım

mrs. m okudun mu benim yumurta çatlamadı galiba bu ayy 🙁( çıkmadı testte çift çizgi , silik çıkıyordu bu akşam o da gittiii

okudum canım cevapladım...

allah kabul eder inşallahhhhhh.... olmaz mıııı dünya dualarla dönüyor. elbet dualarımız kabul görüyor. yeter ki sen içten iste.