ayy canım olurmu hiç balataları sıyırmak hem olmazsa ki bu düşük bi ihtimallll 😀 bidahaki aya incirr lere devamm😀bende buay arısütü bal polen karışımı yiyorumm bakalımm neler yaşıcamm ihihihamiiiin gülüm yaaaaa inşallaaaaah
testiçoktan aldım koydum bakalım hangi güne kadar dayanabileceğim ooffff geçen ay hiçbir belirti yoktu sadece regl belirisi vardı sonuda öle oldu zaten...ama bu ay.....
eğer bunca şeysen sonra yine regl olursam kesin sıyırırım balataları:meri:
oohh oohhh en azından sadece akıntın geliyor ya benim... en iyisi eve bi ultrason cihazı aldırmak ne olup bittiğini rahat rahat görürüzya yok gögüslerde dolgunlukmuş yok canım sadece çok az ağrıyo okadar başkada bişi yok ama akıntım sürekli gelmiyo ara ara beyazla şeffaf gibi bişi geliyo zırt pırt wc ye gidiyorum hastamı oldum diye bakıyorum akıntı........deliriyorummmmm
evet bacım kızıyorum mızıyorum ama incirsiz yapamam artık o benim hayatımın bir parçası geceleri bile rüyamda incir ağaçlarının altında gezer oldum....ayy canım olurmu hiç balataları sıyırmak hem olmazsa ki bu düşük bi ihtimallll 😀 bidahaki aya incirr lere devamm😀bende buay arısütü bal polen karışımı yiyorumm bakalımm neler yaşıcamm ihihih
ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay kocişime bütün gücümle duygu sömürüsü yapıp preseed aldırmak....hheehhheehhee kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm:meri:
oohh oohhh en azından sadece akıntın geliyor ya benim... en iyisi eve bi ultrason cihazı aldırmak ne olup bittiğini rahat rahat görürüz
benimde göğüs ağrım yok ama ara ara uçları sızlıyor önceden sadece göğüs ağrım olurdu bu ay ağrıdan eser yok...
aaaaaaaayyyyyyyyyyy ölüverecem şimdi ahanda şuracıkta.....
gittigidiyora baksak....nede olsa orası iknci adresimiz oldu....ikinci el falan bulamazmıyız :meri:eve ultrason cihazı süper bir fikir ben de diyorum hep ama çok pahalı be kardeşim
hoşgeldin toğimizin taze annesi sanada iyipazarlaar...iyi pazarlar kızlar nasılsınız
kısssss dur benide bekle bende çıkıyorum bendede vaziyet aynı yataklar öleeeeecik duruyo bugün yığınla ütümde var...ben çıkıyorum milleeeetttt
accıkın iş yapayım ,yatağım duruyor daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?