Amin gülüm amin Allahim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin.Bende buraya ilk girdigim zamanlar duydugum her hamilelik haberiyle agliyordum.Simdi biraz daha serin kanliyim.Su siralar hamile olmayi istemedigimden sanirim.Önce düsüklerin sebebini ögrenmeliyim.Böyle kafamdan cikardim ya diyorum belkide hamile olurum.Insanin istemedigi an basina gelir ya.Hayirlisi olsun bakalim.
bende burda olali 1 ay oldu ama cnm isterse seneler gecsin yine aglarim benimde kafamda yok artik diger aylara itibaren ümidim kalmadi diyelim daha dogru olur hayirlisi olsun senin hakkindada benim hakkimdada bak ablaminda 4 bebei düsmüstü ve sonra yine ikinciye kaldi dogumda yapti o düsüklerden bebek her olmasinda düsücek diye bi kaide yok oke tatlim sende bunu kafandan ikar askom ins bu ay hamissindir melein seninledir umarim
bebek nasılsın ben bu ay tutamadım bebeği yine artık vermişti dr klomen alıcam ama ilk günü cok az geldi adet o günü yinede 1 ci gün saycakmıyım ben ya cok azdı gelmedi gibi dr 3 gün başla dedi ilk gün azda olsa 1 gün saysam mı kızlar
teşekkur canım sen reglı olmuşsun cok uzuldum canım enkısa zamanda sende tatadsın bu duyguyu inşallah aynı benım belırtılerım gıbıydı ben senden cok umıtlıyım
saağ olun canlarım 3 aydır tedavı goruyodum kılomen ct iğnesı 2 ada tutmadı 3 ayda tuttu gunde 3 tane attım kılomnı ama bırde bu ay incır kuru yaptım ama fazla yapmadım sade bır hafta yaptım