Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

PİRENSESSSSSSS!!!!!!!!!
tebrik ediyorummm,Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşalllahhh çok mutlu oldum :bebeğim::bebeğim::bebeğim::salıncak::salıncak::salıncak:

bende burda olali 1 ay oldu ama cnm isterse seneler gecsin yine aglarim benimde kafamda yok artik diger aylara itibaren ümidim kalmadi diyelim daha dogru olur hayirlisi olsun senin hakkindada benim hakkimdada bak ablaminda 4 bebei düsmüstü ve sonra yine ikinciye kaldi dogumda yapti o düsüklerden bebek her olmasinda düsücek diye bi kaide yok oke tatlim sende bunu kafandan ikar askom ins bu ay hamissindir melein seninledir umarim

bebek nasılsın ben bu ay tutamadım bebeği yine artık vermişti dr klomen alıcam ama ilk günü cok az geldi adet o günü yinede 1 ci gün saycakmıyım ben ya cok azdı gelmedi gibi dr 3 gün başla dedi ilk gün azda olsa 1 gün saysam mı kızlar

canim senin ilk bebegin dimi?ne zamandir istiyordun?tedavi filan oluyormuydun?bu ay neler yapmistin?anlatsana biraz🙂
ilk bebeğım değil canım 3 yasında oğlum var tedavı goruyodum ve bıde ıncır yaptım
selam kızlar anam pirenses hamismisin allahım cok sevindim canım kutlarım allah sağlıkla eli ayagı düz kucagına almayı nasip etsin
teşekkur canım sen reglı olmuşsun cok uzuldum canım enkısa zamanda sende tatadsın bu duyguyu inşallah aynı benım belırtılerım gıbıydı ben senden cok umıtlıyım

saağ olun canlarım 3 aydır tedavı goruyodum kılomen ct iğnesı 2 ada tutmadı 3 ayda tuttu gunde 3 tane attım kılomnı ama bırde bu ay incır kuru yaptım ama fazla yapmadım sade bır hafta yaptım
canım bnm kusurabkam öncden konuşmamık çok oyüzden soruyorum nekadar zmandır bekliyodunuz bebişi tatlım.bende buay yumurta takibi yaptırcam eğer yumurtam büyür ve çatlamazsa çatlatma iğnesi yapar değilmi.bu iğneler acıtıyomu çokkk tatlım lütfen ben çok korkuyorum inşş gerek bırakmaz Rabbim gönderiri meleğimi ama gerekirse olcak cnm herşey bebişler içinn