bebek nasılsın ben bu ay tutamadım bebeği yine artık vermişti dr klomen alıcam ama ilk günü cok az geldi adet o günü yinede 1 ci gün saycakmıyım ben ya cok azdı gelmedi gibi dr 3 gün başla dedi ilk gün azda olsa 1 gün saysam mı kızlar
Kuzum Dr una danissan daha iyi olur ama azda olsa geldiyse o gün ilk günündür bence.Sen klomeni kullan ve SIKI calis bu ay insallah seninde yakindir gibi geliyor bana🙂
a.s cnmm hoşgeldinn evt çok güzel oldu buhaber darısı bixze inşşşşşş denstnurse lara gülüyzlüm sıra bizlerde kızlarr inş bizlerde burda böyle güzel haberler veririzzzz hepimiz bekleyen tüm arkadaşlarr inşşşşşşşşşşşşşşşşş
a.s cnmm hoşgeldinn evt çok güzel oldu buhaber darısı bixze inşşşşşş denstnurse lara gülüyzlüm sıra bizlerde kızlarr inş bizlerde burda böyle güzel haberler veririzzzz hepimiz bekleyen tüm arkadaşlarr inşşşşşşşşşşşşşşşşş
[sıze=3] a.s cnmm hoşgeldinn evt çok güzel oldu buhaber darısı bixze inşşşşşş[/sıze] [sıze=3]denstnurse lara gülüyzlüm sıra bizlerde kızlarr inş bizlerde burda böyle güzel haberler veririzzzz hepimiz bekleyen tüm arkadaşlarr inşşşşşşşşşşşşşşşşş[/sıze]
amin cnm insallah darisi sana bana larama nur a izgile gizemli kiza sevilaya ve desene ve tüm bekliyen arkadaslarima 🙂 insallah bizde calismalari daha cok hizlandircaz insallah demi bacim