Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

güzelim ya kıyamam inş yerşey yolunda giderde biran önce kavuşursun meleğine çok zor gerçekten peki dr gittinmi çok adet oldun diyee canımm çok geçmiş olsunn

canım benm Allah razı olsun senden öyle rahatlattınki içimii tekrar saoll.inş gerek bırakmaz Rabbim ama gerk olursada yaptırıcaz napalım buda bizim imtihanımız demekki.korkumda geçti bende kesinlikle nasip olursa eğer orda yaptırırım artık tatlım.tek aklıma takılan tüpler açıkken acı olmuyomuş ama acaba tıkalıysa acı olurmu die ama napğlaım derdi veren Rabbim dermenınıda verir bize çekemeyeceğimiz yükü yüklemez O.hayırlısı olsun inşş meleklerimize kavuşuruz tatlı arkadaşım gelirler inşş artık

güzelim ya kıyamam inş yerşey yolunda giderde biran önce kavuşursun meleğine çok zor gerçekten peki dr gittinmi çok adet oldun diyee canımm çok geçmiş olsunn
yok gitmedim bitanem bu gün işte cok geliyor 3 günüm güya ama benim tam tersi milletin 3 günü azalır benim 3 günü cogaldı jeton gec düştü sanırım bu ay gitmedim kılomenne başladım işte bende bitince kılomen gidicem dr

CANIMM DEMEMEK ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN İNŞ TÜPLERİN AÇIKTIRR GÜZELİMM KORKUNUN GEÇMESİNE ÇOK SEVİNDİMM TATLIM İNANKİ EĞER GİDERSEN SENDE TAVSİYE EDERSİN BEN DE ÇOK KORKUŞ TUM AMA HİÇ BİŞEY HİSSETMEDİMM
AMİNN GÜZELİM RABBİM HEPİMNİZE HEMENCİK VERSİN MELEĞİNİ HİÇ BEKLETMESİN SENİN DERSLER NASIL GİDİYO BAKALIM ÇALIŞIYOMUSUNN

cıkıcaktım güya yine kaldım burası bana bagımlılık yaptı vallahi kızlar yemek yapmam lazım ama neyse artık yaparım bişeyler

KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ BACIM SENİ TEMBEL KALK YAP YEMEĞİNİ ÇABUKK
AMANNN BOŞVER FISTIKLI KURABİYEM YAPARSIN BİŞEYLER SEN BECEKLİSİNDİR :meri: