kociş geldi macı bitmiş yeriz bişeyle böş ver sıkma canını dedi markete gitti yaparım kızmaz yemek için katiyen ben daha aceleciyimdir aman allah kimsenin huzurunu bözmesın kızlar allah herkeze anlayışlı eş versin
Seninki maci bitirip gelmis,benimkide yeni gitti🙂Iyi sansliymissin yemek konusunda ne güzel🙂Benimki yemek konusuna düskündür biraz🙂Sadece yemekte degil tatlisida eksik olmiycak🙂
allah yardım etsin canım benim rabım yanınızda olsun işleriniz kolayca olur inşallah hep aklımdasın sakın unutma güzel kalbine göre versin sahibimiz olan allah
iim cnm bnmm işte vakit geçiyoo burda sizlerle konuşmak ii oluyo yaa hayırlısıyla bide güzel haberler bizler versek inşş sen nasılsın cnm ameliya zamanına karar verdinmii
ay yaa kıyamam fndıklı bisküvimm inş bebişin bir an önce glir süreki ediyorum dua merak etme sen
anneside güzel bir gelecek sağlar yavrucuğuna başarılı olup rabbim bir ömür boyu mutlu eder canımmmmmmmmmmm
gülümmmmmmmmm burdaydımm seni göremedim fazla hş sfa getirdinnn nassınn
ay yaa kıyamam fndıklı bisküvimm inş bebişin bir an önce glir süreki ediyorum dua merak etme sen
anneside güzel bir gelecek sağlar yavrucuğuna başarılı olup rabbim bir ömür boyu mutlu eder canımmmmmmmmmmm