benimkide sever yemek işini ama bebeğim cok gergin oldugum dönemde katiyyen sorun cıkarmaz hele daha önceleri cok agrım olurdu inan yemek hazırlayıp kaldırırdı anneside öyle cok iyi allah kimseyi fena olanlarla karşılaştırmasın bebeğim
Aaaaaaa prensesimm tebrikler canımmm allah tamamına erdirsin darısı başimıza inşş
geldinmi pirenses canım sen nasıl kullandın kılomen sana yumurta takibi için gel demişmiydi dr gel dediyse kacıncı günü dedi biraz bahsedermisin bana 3 gün başla 5 iç sonraki sonra10 gün 1 gün arayla ilişki dedi
amin canlarım sızde enkısa zamanda kavuşursunuz meleklerınızegozunaydın tebrık ederım....allahım saglıklakucagına almayı nasıp etsın ınsallah....darısı bızım basımızaaa
ıyıyım gülüm sen nasılsın ne var ne yok safak 5🙂
hoş bulduk cannım tam sıze cevap yazıyom kocuşko gelıyor hemen cıkyomtatlı cadım desen pirenses yeni gelen arkadaşlar hepiniz h.g nasılsınız
gorusuruz canım yarın.....hoscakaliyiyim canım senin de iyi oluğunu bilmek çok güzel valla saymıyorum artık şafak kaç bakalım nenazman alcaz teskereyi neyse rabbim pimize versin inş sağlklı hayrlı evlatlar ben çıkıyorum canısı kenine çok iyi bak çok mutlu bebişli kal inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?