Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tatlım yazını gördüm ama inan hiç bilgim yok. hayır canım kullanmamıştım. yumurta takibi yaptırmadım ama en son reglimde muayeneye gitmiştim, ultrasonda çatlamamış yumurtan yok demişti o kadar.
o yumurtaların catladıgını söylediği zamandamı calışma oldu yoksa o catlayan yumurtalar görülene kadar olmuşmuydu calışmalar yanı yumurtaları görünce dr sana calışmayla ilgili tavsiyede buludumu

haklisin bacim ama ben dedim valla ayni olan blirtiler var ya bu kizda yined ekapilmamasi gerek dogru ama bence var gibi gelyior bana

haklısın hayatım beklemeye çalışıyom zor tutuyorum kendimi alıştırdım kendimi ama reql olursamda ümidimi kesmicem haberler inş gzel olur ve sizle paylaşırım canm bu gzel haberimi

canım benim mrs öyle dogru söylüyorki sakın belirtilere cok takılma adet dönemide aynı belirtiyi veriyor bende bu ay aynı belirtileri yaşadım hatta pirenses varya şimdi hamile onunla aynılarını yaşadık bak o hamile ben değil gerci ha o ha ben hiç fark etmez kendim gibi sevindim ama 23 nisandı benin akşam üzeri 5 gibi belirti geldi cok zor oldum yeni bu gün söküldüm ama oldum yani iyice hamile gibi hissettim belirtilerden

canım beni muayene ettiğinde benim reglimin 3. günüydü.... o zaman herşey daha iyi görünür diye o dönemde çağırmıştı dr ve ultrasonda bakıp çatlamamış yumurtan yok dedi.

nur yakında gidecek takibe, istersen ondan bilgi alabilirsin. ama bu inanki allahın ol demesiyle ilgili. bir arkadaşım takip ettirdiği dönemde yumurtasının olgunlaştığını gözüyle görmüş dr hemen ilişki demiş ama o ay regli gelmiş. nolur kafan rahat olsun, sonra bebişin gelir...

hepinize iyi gecelerrrrr....

izgil elma sekerim hg
hoşbulduk kuşum ama herzamanki gibi yine çıkıyorum
aaaayyyyyy pirensese çooook sevindim canım yaaaaaaa Rabbim sen bizede nasip et tez vakitte
gizemli kışşşşş bacım sen boşuna düşünme bence sen hamilesin yani bu kadarda belirti yanyana gelemez herhalde...yok yok en iyisi bişi demiyiiiim sonra tersine dönüyooooo
mrs.m canım olsun olsun bacım bulantıların olsun ne güzel meleğinin gelişimi gayet iyi demekki bir yerde okumuştum hamileliğinde mide bulantısı yaşayan bayanların çocukları daha zeki oluyormuşşş kısssss yoksa senin meleğinde annesi gibi öğretmenmi olacak...
dentnurse klomen kullan bi tek pirenses vardı bide pembe düş başka hatırlayamadım....,
canlarrrrrr herkese iyi geceler...hayırlı rüyalar öpüyorum hepinizi

evet hayatım okudum senin yazdıklarınıda ve nasıl diyip sana benim adet olcaqım zaman 1 hafta öncesinden ayak agrım oluyor ama bu sefr olmadı ve hayrlısı diyorum olmazsada bu ay ümidimi kesmicem devam etcem inş sende en yakın zmanda bebqine kavuşursun

gülüzlüm inş bacım öyledir