Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

şehnazımmmm canım inşallah tüpe gerek kalmadan bu aşılamadan sonra güzel sonucu alırsınız canım. tüp bebek tedavisine ne zaman başlanır bilmiyorum ama sen aşılama için uğraştın bu yüzden başlamanda skınca yok gibi görünüyor. ama en iyisini dr bilir tabi.

canımmmm bak kendine yaaaa....
dinleniyorum canım, evet ev çok pislendi ben de arkadaşlara gelenlerden iyi bir temizlikçi bulayım diyorum. çünkü lavabo bile ovamam. dr kesinlikle iş yok dedi. artık öyle yaparımda içim rahat etsin canım. olsun canım iş yapmak da kafayı rahatlatıyor, yüksek sesle de güzel canlı şarkılar aç ohhhhh deşarj olursun.

insallah bacim degerlendircem ama oda olursaa bi ümit oldu artik bizimkisi bacim... neden senin bi ara cikmisti cift cizgi

Eğitimdeyim ama hayal kurmaktan dinleyemiyorum kiiiiii
testte çift çizgiyi görme hayalii
ilk dr. muayenesinde bebeğimi görme hayalı , kalp atışını duyma hayaliiiii

benımkı yersız depresyon canım....esımle bıyerlere gıdemıyoruz suan sıkıntı o cok streslı gectı gunler yılın basından berı bıraz tatıle ıhtıyacımız var suan mumkun degıl esımın ıslerınden dolayı oyuzden sıkıntı yapıyorum oyle canım gecer gececk ama benıde uzuyo ıste

insallah bacim degerlendircem ama oda olursaa bi ümit oldu artik bizimkisi bacim... neden senin bi ara cikmisti cift cizgi

bende üç gün çıktı ama hep silikti ,ortadaki gün diğer günlere göre belirgindi ama yine de diğeri ile aynı renk değildi , bence çatlamadı benim yumurtam , boşa gitti emekler o kadar da çok çalışmıştımmmm 10-12-14-15. günlerdee

DESEN
o üç diyor da..ne bileyim öylesine geçiyor aklımdan vakit kaybetmeyeyim diye..kızım mesajda anlatmışsın derdini işte ne güzel..ben ne diyeyim sana daha..tamam sorun değil dedim içimden zaten🙂 heheheheeee
COZY
bu desen sefili benim işyerime gelecekti cumartesi onu diyorum tatlım..