Canlarım bende çıkıyorum allaha emanet olun hoşçakalın
inşallah arkadaşım klomen kullanmaya başladım vesile olur inşallah kullanan varmı rastlamadım burda hiç
bende bundan dolayı cok endişeliyim ya sonradan sorun cıkarsa allahım herkeze yardım etsin yaa aşagısı sakal yukarı bıyık şaştık ne yapsak artık dr dinliycez sonrada kıst için tedavi olan bile var okudum azcıkbenim arkadaşlardan kullananlar vardı.hamile kalanda oldu kalamayanda..
ama hamiş olan çok oldu....
fakat klomen kist yapıyormuş bu nedenle biraz sıkıntı çekmişlerdi....
sinirlenme arkadaşım kist yapıyormuş diye okudum ya sorucaktim sende sorun oldumu yani neden verdi sana dr bana hiç bişey demedi bebek istiyormusun evet tamam bu ilacı al bukadarEvet cnm kullandım
yumurtlamaya yardımcı oluyormuş pirenses yapmıştı 1 hafta kadar ama az yapmış şimdi hamile ama başka tedavi oldumu bilmemkizlar tekrar selam..... Incir kürü diye hep okuyorum yazilari... nasil yapiliyor bu kür ve ne icin???
bende bundan dolayı cok endişeliyim ya sonradan sorun cıkarsa allahım herkeze yardım etsin yaa aşagısı sakal yukarı bıyık şaştık ne yapsak artık dr dinliycez sonrada kıst için tedavi olan bile var okudum azcık
yumurta gelişimi için canım bence yarım litre suya 7 8 adet inciri böl koy 5 dk kaynat 20 dk demle sonra aç karnına 1 su bardağı içkizlar tekrar selam..... Incir kürü diye hep okuyorum yazilari... nasil yapiliyor bu kür ve ne icin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?