Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

anam neden ki ben ne zamandır yapıyorum boşunamı yani şimdi sorsaydın neden inanmayalım diye

anam neden ki ben ne zamandır yapıyorum boşunamı yani şimdi sorsaydın neden inanmayalım diye

canım yani hurafe gibi görüyorlar....
herşeyin ilaçla hallolacağını sanıyorlar....
bide hemen hamile kaldı ise bu işin zorluğunu bilmiyordur.....
üstelik unutulmaması gereken bişey var oda ilaçlarında bitkilerden yapıldığıdır.....
bence hiçde boşuna kullanmıyoruz...
ben ümitliyim....

sinirlenme arkadaşım kist yapıyormuş diye okudum ya sorucaktim sende sorun oldumu yani neden verdi sana dr bana hiç bişey demedi bebek istiyormusun evet tamam bu ilacı al bukadar

Cnm ne sinirlenmesi, iş bastırdı hemen bakamıyorum kusura bakma...
bende kist oluşmadı ama her denemede dr kontrol etti oluşmuş mu diye. Normalde de kist oluşabilir cnm, sonra adetle birlikte düzelir genelde.Seninle konuşmuştuk ya yumurtlama problemin olabilir. Ben aşılama için kullandım,yumurta sayısını arttırmak için kullanılıyo.

canım benim aldıgımız ilaclar nerde elde ediliyor onlarda bitkilerden tamam kimyasal olanda var ama allah bitkileri ve bir cok şeyi sebepsiz var etmemiş ben allahin yarattığı herşeyde sebep vardır inanıyorum ve kullanmaya devam edicem

tamam canımın içi işn varmış cok sağol ben unutuyorum evet hatırladım konuşmuştuk ben şimdi kullanıyorum 13 günü gidicem tekrar dr bakalım bir durum varmı diye hem yumurtlama takibi yapıcaktı gel bakalım dedi