Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ne calismasi gülüm yaa?Cok tembeliz vallaAmeliyata kadar hatta su önümüzdeki 3 ay icinde hamile kalmaktan vazgectim ya korunsammi diye kara kara düsünüyom😕Senden ne haber?Okuyamadim gecen sayfalari.

bildiğin gibiyim canım...
ben de çörek otu +bal+tarçın+ karışımı faydalı olur mu diye araştırıyordum...
kadınlar kulübü diye bir site var orada bu karışımı kullananların %90 ı ilk ayda hamile kalmış..
diğerleri ise 2. ayda....
çok ümitleniyorum bunları okuyunca....

cozy kuşum sen nasılsın bakkkiiim ne var ne yok
azade kıssss böyle gidersen sonun benim gibi olacak çok araştırma bacım bak bana bi araştırma yaptım reglime kaldı 4 gün ama ben hala yumurtlama evrisinden geçemedim üühhüüü üüühhhüüüü

Sagolasin tatli kusum benim🙂Allahim seninde güzel gönlünden geceni versin insallah🙂Kendin gibi tatli seker bebisler versin:bebeğim::bebeğim:

can kuşum adet olana kadar yumurtladığını düşüneceksin ve ilişkide bulunacaksın unutma kullandığımız bitkiler otlar saplar yumurtlama döngümüzü değiştirebilir bir tane bayan normalde 14. gün yumurtlar iken çörek otu kürü sayesinde 21. gün yumuerlamış anlaştık mı canım....
işleyen demir ışıldar ....

Zarari yoksa denemeye dener sanirim🙂
hayırdır neden ara verdin kız
Düsüklerimin sebebini arastirmak icin canim.Dilara dan yeni bir Dr ögrendim,cok ümitlendim biseylerin degisecegine inanmaya basladim.