canıııııım amiiiin inşallaaaaaaah Rabbim hepimize nasip etsin tez vakitteSagolasin tatli kusum benim🙂Allahim seninde güzel gönlünden geceni versin insallah🙂Kendin gibi tatli seker bebisler versin:bebeğim::bebeğim:
nolmuş anam sana yok artık....hopla zıpla ne biliiim kendini strese sok o zaman gelir benim öleee olurkız sökmüyo dünyanın hapını içtim hamile olsaydım 3 aylık olacaktı
vardıda 3.5 gün böyle degildinormalde de adet düzensizliğin varmıydı canım.....
Canlar benim acil çıkmam gerekiyor, öpüyorum sizi...
ya çok tez sinirleniyom o kötü bügün benim oglana vurdum sonra pişman oldumcanıııııım amiiiin inşallaaaaaaah Rabbim hepimize nasip etsin tez vakitte
nolmuş anam sana yok artık....hopla zıpla ne biliiim kendini strese sok o zaman gelir benim öleee olur
ayyyyy canım benim olmamakta zor yaaaaa
güle güle canım kendine iyi bakCanlar benim acil çıkmam gerekiyor, öpüyorum sizi...
ya çok tez sinirleniyom o kötü bügün benim oglana vurdum sonra pişman oldum
Ay kiyamam ya,ne vuruyon kiz cocuga
ciddimisin bacııııım ayyyyyy deseeeeeeeeeeeeen duyunmu çizgim çıkmadı diye üzülme bak burda ne yazıyooooocan kuşum adet olana kadar yumurtladığını düşüneceksin ve ilişkide bulunacaksın unutma kullandığımız bitkiler otlar saplar yumurtlama döngümüzü değiştirebilir bir tane bayan normalde 14. gün yumurtlar iken çörek otu kürü sayesinde 21. gün yumuerlamış anlaştık mı canım....
işleyen demir ışıldar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?