Lara74 Daimi Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.871 *ŞURA*' Alıntı: kız gerçekten kötüyüm dokunsalar ağlıyacam anlarsınyaönceden günümü sayyodum hamileyim diye şimdi kan gelsin diye bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Anlamammi canim yaa.Allah yardimcin olsun.
*ŞURA*' Alıntı: kız gerçekten kötüyüm dokunsalar ağlıyacam anlarsınyaönceden günümü sayyodum hamileyim diye şimdi kan gelsin diye bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Anlamammi canim yaa.Allah yardimcin olsun.
Lara74 Daimi Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.872 ayşegüüll' Alıntı: meraba fıstıkl kurabiyelerimm nasılsınsınz bakemmmmmmm Genişletmek için tıkla ... Oy oy oy kimler gelmis?Benim gülüm kaymagim gelmis🙂Hosgeldin canim...
ayşegüüll' Alıntı: meraba fıstıkl kurabiyelerimm nasılsınsınz bakemmmmmmm Genişletmek için tıkla ... Oy oy oy kimler gelmis?Benim gülüm kaymagim gelmis🙂Hosgeldin canim...
*ŞURA* Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.873 ayşegüüll' Alıntı: meraba fıstıkl kurabiyelerimm nasılsınsınz bakemmmmmmm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ayşegülüm
ayşegüüll' Alıntı: meraba fıstıkl kurabiyelerimm nasılsınsınz bakemmmmmmm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ayşegülüm
berranur Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.874 vayyyyyyyyyyyyyyyyyyssss herkes burdaymışşşş slm kızlarrr uf yaa yap yap bitmiyoo bu temislik ne nankör bi iştir yaaa nasılsınız tatlı meleklerr
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyssss herkes burdaymışşşş slm kızlarrr uf yaa yap yap bitmiyoo bu temislik ne nankör bi iştir yaaa nasılsınız tatlı meleklerr
Lara74 Daimi Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.875 ayşegüüll' Alıntı: meraba fıstıkl kurabiyelerimm nasılsınsınz bakemmmmmmm Genişletmek için tıkla ... Ben iyim gülüm,sen nettin
ayşegüüll' Alıntı: meraba fıstıkl kurabiyelerimm nasılsınsınz bakemmmmmmm Genişletmek için tıkla ... Ben iyim gülüm,sen nettin
eminegelin Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.876 dentnurse' Alıntı: yumurtlamaya yardımcı oluyormuş pirenses yapmıştı 1 hafta kadar ama az yapmış şimdi hamile ama başka tedavi oldumu bilmem Genişletmek için tıkla ... izgil85' Alıntı: yumurta gelişimi için canım bence yarım litre suya 7 8 adet inciri böl koy 5 dk kaynat 20 dk demle sonra aç karnına 1 su bardağı iç canııııım naber nası gidiyo gelcenmi altıntaşa hoh hohladım dağlara kar kalmadı Genişletmek için tıkla ... bende deniyim bakalim $u incir kürünü....günde 1 bardakmi iciliyor???? ayy nefesi kuvetli insanda bi baska oluyor, daglarin karini bile eritiyor , insallah cuma istanbul, cumartesi sabah altintasdayim..... AZADE' Alıntı: hoşgeldin kuzucuğum....... eminegelinim sen de hoş geldin canıım Genişletmek için tıkla ... Hosbilduk canimmm..... burasi biraz kalabalikda anca yazabildim
dentnurse' Alıntı: yumurtlamaya yardımcı oluyormuş pirenses yapmıştı 1 hafta kadar ama az yapmış şimdi hamile ama başka tedavi oldumu bilmem Genişletmek için tıkla ... izgil85' Alıntı: yumurta gelişimi için canım bence yarım litre suya 7 8 adet inciri böl koy 5 dk kaynat 20 dk demle sonra aç karnına 1 su bardağı iç canııııım naber nası gidiyo gelcenmi altıntaşa hoh hohladım dağlara kar kalmadı Genişletmek için tıkla ... bende deniyim bakalim $u incir kürünü....günde 1 bardakmi iciliyor???? ayy nefesi kuvetli insanda bi baska oluyor, daglarin karini bile eritiyor , insallah cuma istanbul, cumartesi sabah altintasdayim..... AZADE' Alıntı: hoşgeldin kuzucuğum....... eminegelinim sen de hoş geldin canıım Genişletmek için tıkla ... Hosbilduk canimmm..... burasi biraz kalabalikda anca yazabildim
AZADE Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.877 ayşegüüll' Alıntı: meraba fıstıkl kurabiyelerimm nasılsınsınz bakemmmmmmm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kuzucuğum nasılsın bakalım....
ayşegüüll' Alıntı: meraba fıstıkl kurabiyelerimm nasılsınsınz bakemmmmmmm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kuzucuğum nasılsın bakalım....
Lara74 Daimi Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.878 nur85' Alıntı: vayyyyyyyyyyyyyyyyyyssss herkes burdaymışşşş slm kızlarrr uf yaa yap yap bitmiyoo bu temislik ne nankör bi iştir yaaa nasılsınız tatlı meleklerr Genişletmek için tıkla ... Nurum hosgeldin birtanem🙂Bitirdin mi bari bugünlük en azindan?
nur85' Alıntı: vayyyyyyyyyyyyyyyyyyssss herkes burdaymışşşş slm kızlarrr uf yaa yap yap bitmiyoo bu temislik ne nankör bi iştir yaaa nasılsınız tatlı meleklerr Genişletmek için tıkla ... Nurum hosgeldin birtanem🙂Bitirdin mi bari bugünlük en azindan?
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.880 Lara74' Alıntı: Oy oy oy kimler gelmis?Benim gülüm kaymagim gelmis🙂Hosgeldin canim... Genişletmek için tıkla ... hb bitanem naslsınn iş buldunmu fıstığımm ameliyat işi neoldu nezamandır görmedim seni anlat bakemm *ŞURA*' Alıntı: hoşgeldin ayşegülüm Genişletmek için tıkla ... hb canısı nasılsınn neler yapıyosunn
Lara74' Alıntı: Oy oy oy kimler gelmis?Benim gülüm kaymagim gelmis🙂Hosgeldin canim... Genişletmek için tıkla ... hb bitanem naslsınn iş buldunmu fıstığımm ameliyat işi neoldu nezamandır görmedim seni anlat bakemm *ŞURA*' Alıntı: hoşgeldin ayşegülüm Genişletmek için tıkla ... hb canısı nasılsınn neler yapıyosunn