A ayşegüüll Daimi Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.901 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: selammmmmmmmmmmmmmmmmm canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim Genişletmek için tıkla ... hg balımmmmmmmmmmm *ŞURA*' Alıntı: iyiyim canım ya sen nasılsın iyimisin Genişletmek için tıkla ... iyidr güzelim işde filim çekildim bekliyorum sen naaptın çektiricekmisinn izgil85' Alıntı: hoooooooooooooooşşşşşşşşgeldin cevizli kurabiyem nasılsım sende hoooooşşş geldin kaçak nerelesin bakiiiiiim aaahhh canım yaaa sende haklısın kimbilir nasıl sıkıntı yapmıştır bu duruminşallah en kısa zamanda gelir reglin Genişletmek için tıkla ... canımmmmmmm kaymaklı kadayıfım özledinmi bakim beniii kısss eşim evde izin almış zaten heran çıkabilimmm
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: selammmmmmmmmmmmmmmmmm canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim Genişletmek için tıkla ... hg balımmmmmmmmmmm *ŞURA*' Alıntı: iyiyim canım ya sen nasılsın iyimisin Genişletmek için tıkla ... iyidr güzelim işde filim çekildim bekliyorum sen naaptın çektiricekmisinn izgil85' Alıntı: hoooooooooooooooşşşşşşşşgeldin cevizli kurabiyem nasılsım sende hoooooşşş geldin kaçak nerelesin bakiiiiiim aaahhh canım yaaa sende haklısın kimbilir nasıl sıkıntı yapmıştır bu duruminşallah en kısa zamanda gelir reglin Genişletmek için tıkla ... canımmmmmmm kaymaklı kadayıfım özledinmi bakim beniii kısss eşim evde izin almış zaten heran çıkabilimmm
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.902 Lara74' Alıntı: Hosgeldin gülüüümmm Genişletmek için tıkla ... hb canisimm nasilsin 🙂
*ŞURA* Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.903 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: iyiyim bitanem hamd olsun kuzum sen nerelerdesin bayadir yoktun biseyin yok demi ???? Genişletmek için tıkla ... canım ben de iyi deyim ama adet göremiyom sıkıntısı oluyo
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: iyiyim bitanem hamd olsun kuzum sen nerelerdesin bayadir yoktun biseyin yok demi ???? Genişletmek için tıkla ... canım ben de iyi deyim ama adet göremiyom sıkıntısı oluyo
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.904 ayşegüüll' Alıntı: hg balımmmmmmmmmmm iyidr güzelim işde filim çekildim bekliyorum sen naaptın çektiricekmisinn canımmmmmmm kaymaklı kadayıfım özledinmi bakim beniii kısss eşim evde izin almış zaten heran çıkabilimmm Genişletmek için tıkla ... hb askom nasilsinn nnn güloooo
ayşegüüll' Alıntı: hg balımmmmmmmmmmm iyidr güzelim işde filim çekildim bekliyorum sen naaptın çektiricekmisinn canımmmmmmm kaymaklı kadayıfım özledinmi bakim beniii kısss eşim evde izin almış zaten heran çıkabilimmm Genişletmek için tıkla ... hb askom nasilsinn nnn güloooo
berranur Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.905 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: selammmmmmmmmmmmmmmmmm canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinn cnmmm bende hoşgeldimm ayy çokm kalabalık bura yaww ne hoşş yazılanlar su gibi geçiyoo yetişemiyorum valla güya dinlencektim burda ihihihih
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: selammmmmmmmmmmmmmmmmm canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinn cnmmm bende hoşgeldimm ayy çokm kalabalık bura yaww ne hoşş yazılanlar su gibi geçiyoo yetişemiyorum valla güya dinlencektim burda ihihihih
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.906 *ŞURA*' Alıntı: canım ben de iyi deyim ama adet göremiyom sıkıntısı oluyo Genişletmek için tıkla ... ah canim ya insallah olursun yaa ne kötü bi durumdurr doktorun hicmi bisey demiyor buna ya
*ŞURA*' Alıntı: canım ben de iyi deyim ama adet göremiyom sıkıntısı oluyo Genişletmek için tıkla ... ah canim ya insallah olursun yaa ne kötü bi durumdurr doktorun hicmi bisey demiyor buna ya
*ŞURA* Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.907 ayşegüüll' Alıntı: hg balımmmmmmmmmmm iyidr güzelim işde filim çekildim bekliyorum sen naaptın çektiricekmisinn canımmmmmmm kaymaklı kadayıfım özledinmi bakim beniii kısss eşim evde izin almış zaten heran çıkabilimmm Genişletmek için tıkla ... canım adet görünce dedi ama adet görmedimki seninki nasıl geçti çok canın yandımı
ayşegüüll' Alıntı: hg balımmmmmmmmmmm iyidr güzelim işde filim çekildim bekliyorum sen naaptın çektiricekmisinn canımmmmmmm kaymaklı kadayıfım özledinmi bakim beniii kısss eşim evde izin almış zaten heran çıkabilimmm Genişletmek için tıkla ... canım adet görünce dedi ama adet görmedimki seninki nasıl geçti çok canın yandımı
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.908 nur85' Alıntı: hoşgeldinn cnmmm bende hoşgeldimm ayy çokm kalabalık bura yaww ne hoşş yazılanlar su gibi geçiyoo yetişemiyorum valla güya dinlencektim burda ihihihih Genişletmek için tıkla ... nurum bugün ovulasyon testi aldim yaptim hemen iki cizgiyi yakalaidm askom bana dua et ne olurr:meri:
nur85' Alıntı: hoşgeldinn cnmmm bende hoşgeldimm ayy çokm kalabalık bura yaww ne hoşş yazılanlar su gibi geçiyoo yetişemiyorum valla güya dinlencektim burda ihihihih Genişletmek için tıkla ... nurum bugün ovulasyon testi aldim yaptim hemen iki cizgiyi yakalaidm askom bana dua et ne olurr:meri:
*ŞURA* Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #52.909 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: ah canim ya insallah olursun yaa ne kötü bi durumdurr doktorun hicmi bisey demiyor buna ya Genişletmek için tıkla ... canım adet görünce gel dedi ama ben galiba doktorumu degiştirecem
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: ah canim ya insallah olursun yaa ne kötü bi durumdurr doktorun hicmi bisey demiyor buna ya Genişletmek için tıkla ... canım adet görünce gel dedi ama ben galiba doktorumu degiştirecem