Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar merhaba.cumartesi sabah kafif kanama gibi olmuştu.dün akşam da normal kanama oldu biraz.doktordan geldim şimdi.çok şükür bebek iyi.doktor istirahat dedi ve ilaç verdi.düşük tehdidi dedi.inşaallah bi daha olmaz

geçmiş olsun canım,nedir bu hamişlerin çektiği,allah hepimize yardımcı olsun ve problemsiz hamilelik versin,çünkü çok yıpratıyor insanı.

Çok geçmiş olsun canım, Allah korusun seni de bebişini de...

geçmiş olsun canım,nedir bu hamişlerin çektiği,allah hepimize yardımcı olsun ve problemsiz hamilelik versin,çünkü çok yıpratıyor insanı.

kızlar sağolun.dua bekliyorum hepinizden.gelene kadar çok bekletiyorlar bizi geldikten sonra da böyle korkutuyorlar annelerini.Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma hamiş olma mutluluğu versin.hamişlere de sağlıklı bir hamişlik dönemi

canımmmm inanamıyorum bir kızın olacak demek ne güzel bir duygu, bir de sana kendini hatırlatıp tekmeler mi atıyorrrrr allahım inşallah ben de görürüm sağlıklı günlerini.
canım epey sıkıntıların olmuş ama 6. aya gelmişsin allaha şükür ve bundan sonra herşeyin iyi olacağına eminim. benim bir arkadaşımda da plesenta rahme yakınmış 7. ayında dr sadece dinlen demiş ona. sen de dikkat et canımmmm.

evet yaaaa zaman nasılda geçmiş, seni göremediğim için üzülmüştüm ama sıkıntıların varmış. haklısın hep sıkıntı oluyor illa ki. şu anda yemek yiyebiliyorum ama zevkle değil, öyle miiiii 🙂 oh ohhh habire yicez o zaman. tamam canım sen benim öncümsün 🙂

canımmm görüşürüz inşallah inşallahhhh seni de hamiş görürüz canım benim.

canım yaaa üzüldüm... allaha çok şükür iyi hadi. dikkat et canım benim. ya ben tuvalete gitmeye korkar oldum. allahım ikimizi de korusun ve bebeklerimiz inşallah bizimle kalsın canımmm amin.

canım dediğim gibi dualarım seninle inş senin de benim de bebişlerimiz gelecek annelerine...şimdilik kaçıyorum habersiz bırakma,biraz uyuyacam,bugün yazılı da yaptım yoruldum ...öptüm cnm.

AAmiiin canım Rabbim bu mutluluğu yaşamak için bekletti bizi.zamanı gelince verdi bize.İnşaallah bize bağışlar.sabahı zor ettim korkudan.inşaallah bi daha ikimiz de yaşamayız caniçim