hayırlısı olsun üzülme canım ilk 1 yıl çok normalmiş.kafaya hiç takma bence.stres de engelliyor.[/QUOTE]
doğru söylüyosun çok stresliyim. Bi de eşimle haftada bir kere bir araya geliyoruz. Bazen aka haftada bir.Aynı yerde değiliz ya belkide yumurtlama dönemlerimi kaçırıyorumdur
hb canım bende dün regl oldum biliyomusun 🙁(( bu seferde deneme başarısız[/QUOTE]
sevgi üzülme bitanem benim ya ins bidahaki aya kalirsin hamis regl tarihini söyle yeni yazsinlar cnm
doğru söylüyosun çok stresliyim. Bi de eşimle haftada bir kere bir araya geliyoruz. Bazen aka haftada bir.Aynı yerde değiliz ya belkide yumurtlama dönemlerimi kaçırıyorumdur[/QUOTE]
sevgi ovulasyon testi al cnm ona görede yaparsin iliski
doğru söylüyosun çok stresliyim. Bi de eşimle haftada bir kere bir araya geliyoruz. Bazen aka haftada bir.Aynı yerde değiliz ya belkide yumurtlama dönemlerimi kaçırıyorumdur[/QUOTE]
onun da etkisi vardır mutlaka.ama olacağı varsa o güne denk gelir hiç sıkma güzel canını.benim ihtimal vermediğim zamanda oldu
doğru söylüyosun çok stresliyim. Bi de eşimle haftada bir kere bir araya geliyoruz. Bazen aka haftada bir.Aynı yerde değiliz ya belkide yumurtlama dönemlerimi kaçırıyorumdur
sevgi ovulasyon testi al cnm ona görede yaparsin iliski[/QUOTE]
bence teste para vermeye gerek yok ben ateşimi ölçtüm hamile kaldığım ay.onu tavsiye ederim.hem sevgi haftada 1 görüşüyor.zaten her durumda değerlendirir o günü