bence teste para vermeye gerek yok ben ateşimi ölçtüm hamile kaldığım ay.onu tavsiye ederim.hem sevgi haftada 1 görüşüyor.zaten her durumda değerlendirir o günü [/QUOTE] neden parayada bikere kiyilsin canim sen öyle oldun diye o öyle olmuycak belki demi ama cnm 🙂 ben aldim hemde gayet uygundu parasi cnm benim hatta bugün aldim aldigim gibide cikti iki cizgi insallah tutar cnm yani belkide bizlere bu test vesile olcak
bence teste para vermeye gerek yok ben ateşimi ölçtüm hamile kaldığım ay.onu tavsiye ederim.hem sevgi haftada 1 görüşüyor.zaten her durumda değerlendirir o günü
neden parayada bikere kiyilsin canim sen öyle oldun diye o öyle olmuycak belki demi ama cnm 🙂 ben aldim hemde gayet uygundu parasi cnm benim hatta bugün aldim aldigim gibide cikti iki cizgi insallah tutar cnm yani belkide bizlere bu test vesile olcak[/QUOTE]
neden parayada bikere kiyilsin canim sen öyle oldun diye o öyle olmuycak belki demi ama cnm 🙂 ben aldim hemde gayet uygundu parasi cnm benim hatta bugün aldim aldigim gibide cikti iki cizgi insallah tutar cnm yani belkide bizlere bu test vesile olcak
o artık 1 cmyi geçti mercimek değil pirinç o pirinç pirenses teyzesi de arkadaş getiriyormuş ona.inşaallah gülyüzlü teyzesi de b arkadaş daha getirir tez zamanda