A aslıgökçe Hamiş Melek 26 Nisan 2010 #53.222 selam ben geldimm Desenim nasilsin calismalar devam dimi
Bilgemelek Aktif Üye Üye 26 Nisan 2010 #53.223 bütün gün kaynatmışsınız ben eskisayfaları okurken herkes gitmişş 😀ancing_angry: 😀ancing_angry: 😀ancing_angry:
bütün gün kaynatmışsınız ben eskisayfaları okurken herkes gitmişş 😀ancing_angry: 😀ancing_angry: 😀ancing_angry:
sılam_nisa Hamiş Melek 26 Nisan 2010 #53.226 DESEN' Alıntı: bütün gün kaynatmışsınız ben eskisayfaları okurken herkes gitmişş 😀ancing_angry: 😀ancing_angry: 😀ancing_angry: Genişletmek için tıkla ... evet boşalmış ortalık bende bugün giremedimmmm şimdi anca girdimm nasılsın?
DESEN' Alıntı: bütün gün kaynatmışsınız ben eskisayfaları okurken herkes gitmişş 😀ancing_angry: 😀ancing_angry: 😀ancing_angry: Genişletmek için tıkla ... evet boşalmış ortalık bende bugün giremedimmmm şimdi anca girdimm nasılsın?
Bilgemelek Aktif Üye Üye 26 Nisan 2010 #53.227 aslıgökçe' Alıntı: selam ben geldimm Desenim nasilsin calismalar devam dimi Genişletmek için tıkla ... aman kuzum yaa, çalışamıyom mağdurum 🙂 belim kopuyor ağrıdan , kasıklarım dehşet ağrıyor , üşüttüm herhalde yoksa bu kadar erken belirti olmazzz
aslıgökçe' Alıntı: selam ben geldimm Desenim nasilsin calismalar devam dimi Genişletmek için tıkla ... aman kuzum yaa, çalışamıyom mağdurum 🙂 belim kopuyor ağrıdan , kasıklarım dehşet ağrıyor , üşüttüm herhalde yoksa bu kadar erken belirti olmazzz
sılam_nisa Hamiş Melek 26 Nisan 2010 #53.228 DESEN sen ovulasyon testlerini kullandın mı?ben hiç çift çizgiyi yakalayamadım karambole yani
Bilgemelek Aktif Üye Üye 26 Nisan 2010 #53.230 sevilay76' Alıntı: evet boşalmış ortalık bende bugün giremedimmmm şimdi anca girdimm nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sevilay76' Alıntı: DESEN sen ovulasyon testlerini kullandın mı?ben hiç çift çizgiyi yakalayamadım karambole yani Genişletmek için tıkla ... kullandım canım bendede çift çizgi hiç net olmadı 1 gün diğerlerine göre daha belirgin oldu ama kontrol çizgisi kadar koyu değildi...Ama dr. um çatlamış olabilir dedi.
sevilay76' Alıntı: evet boşalmış ortalık bende bugün giremedimmmm şimdi anca girdimm nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sevilay76' Alıntı: DESEN sen ovulasyon testlerini kullandın mı?ben hiç çift çizgiyi yakalayamadım karambole yani Genişletmek için tıkla ... kullandım canım bendede çift çizgi hiç net olmadı 1 gün diğerlerine göre daha belirgin oldu ama kontrol çizgisi kadar koyu değildi...Ama dr. um çatlamış olabilir dedi.