Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar selammmm
İzgilim hamilesin sen yaaa ,inşaallahhhhhh ...
Ben de hala sancılar var belim çok ağrıyor ama bu gün 18. gün daha bu kadar erken olur mu kii?
desencimmm bence sen ovulasyon testini yap cnm bana sanki sen geç yumurtluyosun gibi geliyo ama akıntında bitmiş yaa anlamadım ben bu işii hayır olsun inşş hamiş haberini ver buay sendeeee

hatırladım kuzucuğum.....
kııız sen kesin hamilesin....
vallahi maşallah......
ne güzel kıııız çok seviniyorum......
anneler günün kutlu olsun......
aayyyy kuşum umarım öyledir regl olduğumu düşünemiyorum bile ölürüm kesin intihar ederim her yeri yakar yıkarım heeeee
kızlar selammmm
Ben de hala sancılar var belim çok ağrıyor ama bu gün 18. gün daha bu kadar erken olur mu kii?
bacım bendede devam ediyor bacaklarım çok ağrıyor yemek hazırlamak için mutfağa gidiyorum zor dikiiyorum heeeee acayip ağrıyoooo

meleklerim bende çıkıyorum çanta hazırlıcam hepinizi öptüm inş döndüqümde hamiş olan arkadaşlarım olur bende döndğümde inş hamile olup kalırım dualarım sizinle arkadaşlar nolur banada dua edin yarın byük günüm hepinizi öptüm sizleri çok özlücemmmmm aeo bb

kızlar selammmm

hoşgeldin canımmm.. hadi yaaa neden uzadı bu sancılar acaba, yoksa yumurtlama dönemi devam mı ediyor canım?

aaayyyyy amiiiiin bacım ne olur dua edin çok ihtiyacım var

dualarım sizlerle canımm her zaman... bu arada geçen ay bende günde 2-3 adet kuru incir yemiştim.

selam fıstıklı kurabiyelerim ben geldimm

hoşgeldin canımmmm şükür kavuştuk 🙂 canım film sonucun çok iyi çıkmış, çokkkkk sevindim tatlım gözünüz aydın olsun. o zaman rahatla artık bakalım

oooyyyy kuşum şimdi gelmişten nereeeeeee bacım gel yineee

ooooyyyyyyyy topiğin gülüüüüüüüü hoşgeldin nasılsın

ayy bitanem dua ediyorum sana inş hamişsindir

ay ben bilmiyorum karnım ağrıyo yaa bacaklarmmm otururken bile ağrıyo

sabah bide kasğıma ağrı saplandı üşüttüm galiba düğüne giderken ince giydim sende durumlar nasll